Melyik tetszik nektek jobban? Naruto vagy One Piece?
Mindkettőt láttam, és objektíven a One Piece jobb. Átgondoltam a történet, kevesebb a hiba benne. Az egyedi világépítésnek hála pedig sok különböző tanulságot is át lehet adni.
Amúgy szerintem Mo.-on a Naruto fan-ok felül vannak reprezentálva, mivel mindenki megszerette a TV-ben szinkronosan és azért követték, de a One Piece nálunk sosem került be a TV-be, és ezt a szavazás szerintem jól is mutatja.
"A Narutónak van eleje, közepe és vége is. A One Piece-t csak húzzák, mint a rétestésztát."
Azért mert MÉG nincs vége, az nem azt jelenti, hogy azért húzzák, mert nem lesz vége.
Már 2015-ben megmondta Oda, hoyg hol tart a történetben és várhatóan mikor lesz vége. Tudod, amikor a Shippuden még futott.
Vagyis nem húzzák, hanem meg van a célja az animének és addig fog tartani.
A One Piece-t pont azért lehet számolni a Naruto-val, vagy a Fairy Tail-lel szemben, mert Oda viszonylag jól átgondolta a történetet és nagyon sok előre utalás van, akár évekkel későbbre, ezért tudják a nézük, hogy még mit várhatnak a hátralévő arc-okban.
Nekem mindkettő,csak az egyiket régebben láttam,a másikat meg most is nézem.
A Naruto-ban a Shippuuden végét,azt hogy a főszereplő nem nagyon tanul új technikákat és a női karakterek hanyagolását tudnám negatívumként felhozni,a One Piece-ben meg azt, hogy néha annyira belassul egy egy helyen, hogy már uncsivá válik, illetve itt is a női karakterek háttérbe szorulnak.(Nami,Robin fontosak, de nem kapnak akkora részvétet, mint amekkorát megérdemelnének, szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!