Irnátok ilyen jellegű animéket?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam,ahol a munkahelyen alakul ki szerelmi kapcsolat munkatársak között..
De irhattok olyan animéket is amiben megvan az a tipikus japán hangulat..Például munka utáni iszogatások,vagy kiruccanások...
2021. ápr. 16. 20:04
1/2 anonim válasza:
Sziaa! Ami ehhez a leíráshoz a legközelebb áll (és én láttam) az a Kuzu no Honkai (Scum’s Wish).
Arról szól, hogy két diák (egy fiú és egy lány) szerelmes a tanárukba (mármint két külön tanárba) de nyilván nem kaphatják meg őket, ezért a diákok összejönnek, hogy csillapítsák a plátói szerelem fájdalmát. Nem spoilerezem le, úgyhogy inkább nem írok többet. Remélem tudtam segíteni! <3
Ui.: sajnálom, borzalmasan foglalok össze történeteketxddd
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Amit eddig leirtál róla felkeltette az érdeklődésem,mindenképp megfogom nézni!😊
2021. ápr. 19. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!