A strike the blood miért állt meg? A többi lent.
Figyelt kérdés
Egészen a 4.évadik minden rész fel van töltve, de a 8.rész után nem találok semmit. Még angolul se találtam a folytatását. Tudnátok segíteni, hogy hol tudnám befejezni az anime végét? Esetleg egy linket tudtok csatolni?
Előre is köszi=)
2021. ápr. 15. 08:09
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mert a 4. évadig elmentem, de ott sajnos félbe kellett hagynom mivel nem találtam a folytatást=(
2021. ápr. 17. 00:43
3/8 A kérdező kommentje:
De azert koszi
2021. ápr. 17. 00:43
4/8 anonim válasza:
Most megy a 4. évad (ovái) sajnos hónapokat kell várni hogy következő részeket kiadjanak.
Nézd meg a 4. évad 8. rész alatt lévő kommenteket. A feltöltő hozzászólt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. ápr. 18. 00:18
6/8 anonim válasza:
1-es amúgí tök jó hogy az oldal amit be linkeltél azaz inda videóját használja...! ":DD
kérdező a 4. évad az most fut! sajnos hosszabb ideig tart neki (valószínűleg covid miatt)
2020.04.08 - 2021.06.30
tavaly ilyenkor kezdődött de idén nyáron fog a végéig érni
és amúgy 12 részes lesz
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Mostmár tudom hogy nem hiába várok=)
2021. ápr. 19. 22:17
8/8 anonim válasza:
ha jól láttam ma adták ki az új részt indán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!