Ajánlanátok donghuát?
Anime/manga kategóriában tettem fel a kérdést, ami nem túl pontos, de ez jutott eszembe. Szóval... tudnátok donghuát ajánlani? Kezdésnek, még egyet sem láttam, de érdekel. Sőt, címre is csak egyet tudnék mondani, az a Mao Dou valamicsoda, amit először könyvben szeretnék elolvasni. :D
Amúgy én eddig csak olyan donghuával találkoztam, ami a középkori kínában játszódó fantasy volt. Van olyan is, ami mondjuk a jelenkorban játszódik? Tudtok ilyet mondani?
Those Years I Opened a Zoo
Start to Be a Star Today
Uncharted Walker
Whited Nighttime
Long Sword (a címe ellenére napjainkban játszódik)
Spirit Wind Elegance
How Steal 55 Kisses
Antidote (shonen-ai, de a cenzúra miatt semmit sem mutatnak benne)
Payback 45"
The King's Avatar
Spiritpact (shounen-ai)
Love Story of Cat Spirit
Hero Return
Rakshasa Street
Crystal Sky of Yesterday
Van köztük fantasy is, de a mi világunkban játszódik a jelenben.
A donghua, amit írtál a Mo Dao Zu Shi. A könyv magyar címe A démoni kultiváció nagymestere. Csak ajánlani tudom.
A donghuák többségéhez csak angol felirat van, így nem árt, ha angolul tudsz. Gogoanime, Izfanmade, valamint Animexin oldalakon lehet őket fellelni. Vagy esetleg Youtube-on. Indavideón találhatsz pár magyar feliratosat is.
Köszönöm szépen! Az angol tudásom... nem rossz, de bátrabban állok neki egy könyvet angolul elolvasni, mint angolul nézni egy filmet. :D
Igen, a Démoni kultiváció tervben is van, de a magyar fordítás egy fanfordítás szintjét sem éri el, úgyhogy félreraktam - egyelőre a polcomon van. :D
Rájuk nézek, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!