Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok donghuát?

Ajánlanátok donghuát?

Figyelt kérdés

Anime/manga kategóriában tettem fel a kérdést, ami nem túl pontos, de ez jutott eszembe. Szóval... tudnátok donghuát ajánlani? Kezdésnek, még egyet sem láttam, de érdekel. Sőt, címre is csak egyet tudnék mondani, az a Mao Dou valamicsoda, amit először könyvben szeretnék elolvasni. :D

Amúgy én eddig csak olyan donghuával találkoztam, ami a középkori kínában játszódó fantasy volt. Van olyan is, ami mondjuk a jelenkorban játszódik? Tudtok ilyet mondani?

2021. ápr. 13. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Those Years I Opened a Zoo

Start to Be a Star Today

Uncharted Walker

Whited Nighttime

Long Sword (a címe ellenére napjainkban játszódik)

Spirit Wind Elegance

How Steal 55 Kisses

Antidote (shonen-ai, de a cenzúra miatt semmit sem mutatnak benne)

Payback 45"

The King's Avatar

Spiritpact (shounen-ai)

Love Story of Cat Spirit

Hero Return

Rakshasa Street

Crystal Sky of Yesterday

Van köztük fantasy is, de a mi világunkban játszódik a jelenben.

A donghua, amit írtál a Mo Dao Zu Shi. A könyv magyar címe A démoni kultiváció nagymestere. Csak ajánlani tudom.

A donghuák többségéhez csak angol felirat van, így nem árt, ha angolul tudsz. Gogoanime, Izfanmade, valamint Animexin oldalakon lehet őket fellelni. Vagy esetleg Youtube-on. Indavideón találhatsz pár magyar feliratosat is.

2021. ápr. 14. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Az angol tudásom... nem rossz, de bátrabban állok neki egy könyvet angolul elolvasni, mint angolul nézni egy filmet. :D

Igen, a Démoni kultiváció tervben is van, de a magyar fordítás egy fanfordítás szintjét sem éri el, úgyhogy félreraktam - egyelőre a polcomon van. :D

Rájuk nézek, köszönöm szépen!

2021. ápr. 14. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A második kötet már sokkal jobb, sőt, zseniális a fordítása, mert kapott szaklektort is. Meg bétát. Az első fordítása nekem sem igen tetszett, de kellett a gyűjteménybe. XD
2021. ápr. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!