Az Inuzuka klán minden tagjának van vörös jel az arcán?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 16:10
1/6 anonim válasza:
Nem nincsen. Tudtommal csak Kibának az anyjának, apjának és nővérének.
2/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Lehet, hogy a többiek között is akad akinek van, de nem mindenkinek.
3/6 anonim válasza:
Például Akita Inuzuka is oda tartozik, de neki nincs. Mondjuk biztos még sok tag van akit nem említ se az anime se a manga.
4/6 anonim válasza:
Nem olvastam mangát, de ezek az arcfestések szerintem inkább azért vannak, hogy félelmet keltsenek, vagy valamilyen ninjadivatból (Gaara testvére, talán Kankuro? még kicsit módsítgatja is), nem gondolnám, hogy a klán kapcsán lenne ilyen előírás. Arra sokkal találóbb szimbólumot viselni a ruházaton, ahogy az meg is szokott ott jelenni. Persze, lehet, hogy a bőrön jelenik meg a kekkei genkai kapcsán valamilyen folt, mint a csontvelős fickónál Kimimaronál, nála ott úgy emlékszem azért volt a két pötty a homlokán, de Kibáéknál szerintem nem erről van szó.
5/6 anonim válasza:
4-es ezt a japán kultúrában kell keresni! nem a félelem keltésről van szó ez csupán a japán hitvilág része azaz shinto/buddha-sámánizmus
ninjáknál gyakori voltak az arc festékek de még papoknál is szertartáskor
de ahogy nézem az inuzuka klán jele pont az a két agyar szerűség és valószínűleg azért csak kiba és a családja hordja mert ők a klán vezérek szóval ez egy kláni jelzés is
kimimaro esetében is az egy kláni jelzés és nem a kekkei genkai jele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!