Kik azok a nem-főszereplő karakterek, akik elcipelnek számotokra egy animét a hátukon?
Például C-17 a Dragon Ball Superből, tetszik a higgadt, de mégis vagány stílusa.
Vagy például Nami az One Piece-ből. Bár magából az animéből csak néhány részt láttam, de Nami karaktere nagyon bejövős, mert jól néz ki.
Esetleg még a Death Note-ból Mikaminál is el tudtam volna képzelni ezt, jó karakter.
Roy Mustang a Fullmetal Alchemistből, szerintem jóval kidolgozottabb karakter a tényleges főszereplőnél, a jellemét is igen jól eltalálták. Van 1 ova ami külön róla szól és hogyan változott a jelleme, illetve mikkel kellett szembesülnie.
Aztán ott van még Reiner Braun az Attack on Titanből. Elég megosztó 1 karakter, de azok után amiken keresztül ment szerintem teljesen érthető.
De még nagyon sok mellékszereplő van az animékben aki bőven méltó lenne 1 főszereplői címre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!