Amikor megnézek egy animét, vagy tudom hogy végére járok, olyan unott és szomorú érzés tölt el, mert annyira jó..De tudom hogy nem lesz folytatása, ti mit csináltok ilyenkor?Vagy hogy felejtitek ezt el?
Lehet, hogy biztos. Mint ahogy az első kommentemben is írtam, amit mindenki olyan szépen lepontozott. Az anime neked eszképizmus és amikor a végére érsz, újra szembesülsz a problémákkal, amik elől ebbe menekülsz.
"Az anime neked eszképizmus és amikor a végére érsz, újra szembesülsz a problémákkal, amik elől ebbe menekülsz."
A lepontozás jogos volt, mivel ha igazad lenne, akkor máshogy fogalmazott volna.
A végetérés gondolatát fogalmazta meg, nem pedig azt, hogy végetérés után, hogy érzi magát.
Ha az utolsó pár résznél tart, akkor MÉG nem szembesül a valóság problémáival, ha az elől menekül az animékbe, akkor szembesül, ha már végetért. Ez egy kifejezetten releváns különbség.
Itt sokkal inkább arról van szó, hgy jobban elmerül az animékban, mint az átlag.
Mellesleg a többség sajnálni szokta, ha egy jó anime véget ér, sőt, a neverending animék végén - akik már évek, évtizedek óta nézik - azok elég rendesen el is szokták sírni magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!