Van még itt valaki,akinek nem tetszik az AOT új évada?
10.
"Ezt azért gondolod így, mert még nem jutott el odáig a történet, hogy elmagyarázza miért cselekszik úgy, ahogy."
De nyílván,csak azt tudom értékelni, amit láttam és eddig nem valami meggyőző.
"Az a Zeke volt az "ellenség", akinek az első mondata az volt Erenhez, hogy majd ő megmenti? Nincs itt semmiféle összefüggéstelenség, csak még nem ismerted Zeke céljait anno."
Szerintem,arra,hogy kinyírt egy egész csapatot,beleértve Erwint, ráadásul Eren élete ennél jobban nem is lehetett volna veszélyben,nem illik össze,a meg akarta mentenivel.
"Akkor nem tudom eddig mit néztél, mert biza az AoT hatásvadász fanservice-szel volt telepakolva mindig is"
Nem tudom,hogy mit néztem akkor,de eddig ez a kockahas villogtatás és egyéb szexepil pl. Eren kapcsán,nem nagyon ment.
Nekem a 3. évad után ez egy Kánaán, na a 3. az valami borzalmasan dolgozta fel a mangát, kb. minden lényegi elemet kihagytak.
A mostani 4. évad szerintem elég jól össze lett hozva, nagyon jól követi a manga eseményeit, de az 1.-őt nem übereli színvonalában.
Viszont... most, hogy kint van az utolsó fejezet a mangából lehet jobban járnánk, ha a mappások átírnák az egészet a francba. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!