Veletek történt már olyan, hogy valaki lelőtte a poént egy animével/mangával kapcsolatban?
Tudjátok az Aot mangának a héten lesz vége, és ma már szivárognak a spoilerek. Ismerősömnek szándékosan mondtam, hogy én erről a mai napon még nem szeretnék tudni. Erre küldött egy mondatot meg egy gifet amivel igazából elárult valamit. Nem vagyok rá mérges, de már egy fél órája azon röhögök, ahogy közölte a dolgot. 🤣 De persze rosszabbul is kijöhetett volna belőle, mert esetleg megsértődhettem volna vagy valami.
Miért jó elrontani a másik örömét? 😅
Persze. Elég sokszor. Például ezért is kezdtem el olvasni a Bnha mangát mert nem akartam spoilereket hallani.
Volt amikor egy animéről beszélgettem a barátommal, mikor hirtelen csak annyit mondott, hogy: Ja! Ő is meghalt.
Mondanom se kell kicsit meglepődtem
Fura, de sokszor én is úgy vagyok mint az 5-ös :D
Amúgy a google sem éppen spoilermentes barát, sőt kimondottan szívbajhozós néha. Az érzés mikor elkezded begépelni a kedvenc karaktered nevét s a keresési találatok közt ott van ,hogy “death”. Mondjuk az Attack on Titan esetében már megszokhattuk ,hogy általában mire megkedvelnénk valakit addigra meghal.
Persze és engem ez nagyon idegesít, próbálom kerülni ezeket de valahogy mindig beléjük botlom
pl. Attack on Titan azok a karakterek meghalnak vagy valami történik velük akiket legjobban szeretek, a vége nem nagyon érdekelt de azért azt is jól elcseszték
Jujutsu Kaisen, itt rohadt mérges voltam három karakter sorsát is le spoilerezték😠
My Hero Academy mondjuk ebből egy kisebb spoilert láttam +egy képet ami nem tudom hogy igaz e vagy nem de remélem nem történik meg mivel ő a kedvenc szereplőm:(
Ja és imádom hogy mindig a kedvenc szereplőimet írtják ki a sorozatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!