Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Volt már, hogy egy anime...

Volt már, hogy egy anime annyira felb*szott, hogy az utolsó (vagy utolsó pár) részt meg sem nézted?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 6. 00:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Akame ga Kill marhára
2021. ápr. 6. 00:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Paradise Kiss. Az utolsó epizódig néztem, de az uccsót már ne akartam megnézni. Mondjuk addig is irritált az életképtelen karaktereivel, meg a logikátlanságaival.

Yakusoku no Neverland Season 2 (a felénél kaszáltam)

2021. ápr. 6. 07:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hataraku Maou-sama!

Az zavart hogy az egész elég unalmas volt, amennyit láttam, de műfajai közt sehol se említi. Láttam már Slice of Life animét, de még az is izgalmasabb volt. Pedig ez nem az. Csak 4 rész maradt hátra de nem szenvedek semmivel, akármilyen népszerű.

2021. ápr. 6. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tokyo Ghoul

A legnagyobb animés csalódásom.

2021. ápr. 6. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Amik kissé felbszott

Kuzo no honkai egyszerűen nem az én érték rendem igen az anime eléggé reális lehet egyszer megint bele kezdek mert csak 4-5 részig jutottam de egyszerűen minden sejtek viszolyog tőle amikor ilyen embereket látok

Beastars először ettől viszolyogtam a myultól még mindig egyszerűen ocsmány de kesobb megint bele kezdtem mert maga a történet nagyon jó nagyon egyedi (Bocsi de szerintem senki sem szereti az insta pixákat 😂😅 de haru pontosan ez miután találkozott valakivel utána egyből bumm nem instázik már) 😵

2021. ápr. 6. 15:49
 6/13 anonim válasza:
100%
4-es.. so fricking true.. az utolso evadig a kedvenc animeim koze tartozott.. az utolso evad elso reszet neztem meg azota el telt sok ido es meg mindig nem tudtam ra venni magam hogy tovabbra is szembesuljek azzal a csalodassal :(
2021. ápr. 8. 00:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
NGE... Mondjuk végül megnéztem az utolsó két részt is, de hogy minek, azt nem tudom...
2021. ápr. 9. 03:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Danganronpa: lement nagy nehezen az 1. évad, de azóta se tovább, nem is tervezem. Ami ennél is szörnyűbb a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Szerintem ehhez elmebetegnek kell lenni, hogy élvezd. Ha jól emlékszem csak 4 részes (OVA), de 2 után kaszáltam. Borzalom. Ez utóbbit senkinek se ajánlom.
2021. ápr. 18. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
A danganronpa direkt egy survival anime erről szol hogy hullanak a szereplok
2021. ápr. 18. 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es nem az a baj, hogy hullanak a szereplők...
2021. ápr. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!