Yashahime című animéről vélemény ?
Figyelt kérdés
csak azért kezdtem bele,hátha lesz kis infó vagy történés a régi főhősökről,és hát nem csalódtam.2021. ápr. 5. 04:40
1/1 anonim válasza:
Én csalódtam. Nem tudom, hogy meg fogom-e nézni a második évadot.
Az Inuyasha sem annyira a szívem csücske, de annak volt egy kiegyensúlyozott szereplőgárdája, két fiú, két lány (plusz Shippo), ahol mindenkinek megvolt a maga funkciója. A Yashahimében van három tomboy (két testvér és egy unokatestvér), akiknek többé-kevésbé mind ugyannaz a funkciója. Emellett egyiküknek sincs igazi komoly történetíve vagy céljai, aminek eléréséélrt aktívan tesz. Vagyis a sorozat legérdekesebb szereplői még mindig az előző sorozat szereplői.
Emellett az Inuyashánál úgy éreztem, a második felében már egy kicsit túlnyújtott és önismétlővé vált. A Yashahime esetében az előbbiek miatt már az első évad után ezt érzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!