Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány évada lesz a Hősakadémiának?

Hány évada lesz a Hősakadémiának?

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Kb. 7
2021. márc. 28. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
97%

10-12 nagyjából,mert elvileg lassan vége.

Ahol most tart a manga az szerintem már csak 7-8.évadba fog beleférni.

2021. márc. 28. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

hát nehéz meg mondani mert ha így folytatja simán lehet akár 200 részes anime is vagy 300

pl azért ezek a 25 részes évadok eléggé darálják a történetet már most 89 résznél tart és most van csak az 5. évad ami 25 részes lesz megint (ez így már 113 ha jól számolom) és még nincs is le bontva minden

amiket én látok benne azok ugye a iskolai vetélkedők pl a-b valamint évfolyamok és szintén más iskolákból

akkor behozhatnak még pár gonoszt a gonosztevők szövetségétől függetlenül

ott van még az szövetség története

de még all for one is (mert több mint valószínű hogy bármikor kiszökhetne)

és ha már szökés ugye a tartaroszban van ahol nagyon sok gonosztevő van abból is lehet valamit csinálni

de ott van még a külföldi "dolgok" is pl ugyan úgy hősök és gonoszok deku ugyan úgy mehet amerikába vagy europába de akár ázsiá más részébe (de ez nem valószínű ":D) de most gondolkozok kiszélesíthetik a világot és lehetne egy utazó arc-ot csinálni

és még ott van amikor profi hősök lesznek

szerintem az anime még mindig nagyon keveset mutatott meg és jó lenne ha nem zárnák le olyan hamar mint a kimetsu no yaibat mert ott is nagyon sok mindent elpocsékoltak! persze nem is kell 500 részig húzni de egy 200-250 részig simán lehetne

2021. márc. 30. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!