Milyen dolgok vannak az animékben, amik tökéletesen lefestik az igazi japán embereket, és mik azok, amik csak a szerzők agyszüleménye?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 11:35
1/3 anonim válasza:
A "tökéletesen lefestik az igazi japán embereket" alatt mit értessz? Ők is ugyanolyan emberek, mint mi.
Például ha a fesztiválokra gondolsz vagy szentély látogatásokra mert ezeket tényleg létező dolgok.
Az "agyszülemény" allat pedig mire gondolsz?
Természetesen csak mert japánok attól még nem tudnak varázsolni.
2/3 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy az iskolás tetőtéri beszélgetős/romantikus jelenetek nem túl reálisak, mivel tilos felmenni oda és az oda vezető ajtó zárva van.
3/3 anonim válasza:
#2 Ez szerintem nem igaz, mert én éltem már Japánban, és a baratnőim (másik városban) jártak fel a tetőre közösen enni. Szerintem iskolafüggő, mert az én sulimban pedig sosem láttam senkit sem a tetőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!