Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen dolgok vannak az...

Milyen dolgok vannak az animékben, amik tökéletesen lefestik az igazi japán embereket, és mik azok, amik csak a szerzők agyszüleménye?

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A "tökéletesen lefestik az igazi japán embereket" alatt mit értessz? Ők is ugyanolyan emberek, mint mi.

Például ha a fesztiválokra gondolsz vagy szentély látogatásokra mert ezeket tényleg létező dolgok.

Az "agyszülemény" allat pedig mire gondolsz?

Természetesen csak mert japánok attól még nem tudnak varázsolni.

2021. márc. 28. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Úgy hallottam, hogy az iskolás tetőtéri beszélgetős/romantikus jelenetek nem túl reálisak, mivel tilos felmenni oda és az oda vezető ajtó zárva van.
2021. márc. 28. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ez szerintem nem igaz, mert én éltem már Japánban, és a baratnőim (másik városban) jártak fel a tetőre közösen enni. Szerintem iskolafüggő, mert az én sulimban pedig sosem láttam senkit sem a tetőn.
2021. márc. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!