Valaki tud ilyen animét mondani?⬇️
Romantikus animét keresek és olyant ami nagyon szomorú is egyben..pl.:I want to eat your pancreas..
Olyant amin tudok sírni..
Az igazság az, hogy ma néztem meg az Anothert és valamivel el akarom terelni a gondolataimat mert fosok most hogy megnéztem:/
Yaoi/Yuri bármi jöhet:)
To the forest of firefly lights, avagy Hotarubi no Mori e.
Nem egy sorozat, egy animefilm, viszont érdemes megnézni. Ezen fogsz tudni sírni.
Az Anotherről szomorú animékkel akarod elvonni a figyelmedet? Végül is oké, ez is egy módszer... :D
A Your Lie in Aprilt nagyon sokszorosan aláhúzva ajánlom. Számomra top 5 szintű kedvenc, és óriási hatást gyakorolt rám, amekkorát még egy másik mű sem tudott. Amúgy az I want to eat your pancreas-ra hasonlít is egy kicsit.
A másik meg... ezt furcsa ajánlani, de ez a Clannad: After Story. A nevéből is fakadóan ez egy folytatás, méghozzá a Clannad animéé. Azért nem szoktam egybe venni, mert ég és föld a különbség a kettő között. Minőségben is (ha a Clannad olyan 6/10, akkor a Clannad: After Story 9,5/10), műfajban is (Clannad: romantikus komédia, Clannad: After Story: dráma), és hozzá való viszonyulásomban is (a Clannad egy kb egyszernézős anime, műfajában egyik legjobb, de annyira nem volt maradandó, míg az AS top 10 szintű kedvenc).
A Clannad egy romantikus vígjáték volt, de az AS kínzóan realisztikus dráma, ami néha nagyon le tudott hozni az életről. Bár előtte mindenképpen látni kell a Clannadot, hiszen az ennek az előzménye (bár, belegondolva, megpróbálhatod anélkül is, de így lehet, hogy pár dolgot nem fogsz érteni), ami viszont nem túl szomorú anime, szóval ezt lehet, hogy inkább máskor kellene megnézned. De kihagyni nem hagyhatod ki, mert egyedülálló anime. Ilyen realisztikusan még sosem láttam kapcsolatot ábrázolni. Szomorú és realisztikus.
És még megemlíteném a Plastic Memories-t, ami olyan, hogy a minőség részről részre emelkedik. Az első rész nem olyan jó, az utolsó egyenesen zseniális.
Ez is szomorú és nagyon jó anime, bár az előző kettővel ellentétben közelében sincs a top 10-emhez.
Ez a három jut eszembe. Mind a három nagyon szomorú, és nagyon jó, mindenképpen nézd meg őket!
Köszönöm szépen❤️
Your Lie in Aprilt ma kezdtem el nézni és a 4. résznél tartok☺️
Clannad
Air
Kotonoha no Niwa
Omoide no Marnie
Sennen Joyuu
Kimi ga Nozomu Eien
Anohana
Én amiken sírtam és romantikusak ( pedig fiú vagyok):
Plastic memories
Clannad
Köszönöm szépen a válaszokat☺️❤️
6. rendben majd leírom, nagyon izgulok mert nemtudom mi lesz a vége❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!