Emma új alkut kötött krikszkraksz nevűvel, Mujica a démonok királynője, a gyerekek mind ott vannak az emberi világban.
A mangában is nagyjából ez a vég, csak nem ilyen összecsapottan jutottak el oda. Ráadásul mivel minden ilyen happy lett, mégis mi lenne a történet tovább?
2021. márc. 27. 17:42
2/9 A kérdező kommentje:
Ez egy összecsapott gyerekmese volt.
2021. márc. 27. 18:10
3/9 anonim válasza:
1-es, téves! A mangában Emma is visszajut az emberi világba, de emiatt elveszíti minden emlékét a másik világról és a családjáról is. A gyerekek persze keresni kezdik, és a végén megtalálják Emmát egy idős férfival, aki megmentette őt. Közben eltelik 2-3 év egyébként. Emma ugyan nem emlékszik, de mégis van egy könnyesen nyálas összeborulás. The End.
2021. márc. 27. 18:53
4/9 anonim válasza:
Ezért írtam oda direkt a "nagyjából" szavat. Az a mondatom meg hogy "Emma új alkut kötött krikszkraksz nevűvel, Mujica a démonok királynője, a gyerekek mind ott vannak az emberi világban." az animére és a mangára is igaz.
Az hogy az emberek világa se fenékig tejfel, volt ott egy csomó háború, járvány s hasonló (Az az ember aki Emmát megtalálta pl minden családtagját és barátját elvesztette, pedig soha életében nem látott még démont) már más dolog.
Vagy pl Izabella feláldozta magát a gyerekeiért a mangában, és még sorolhatnám, hogy mi volt ott máshogy, de ha (nagyon) nagy vonalakban nézzük, akkor a sztorik egyeznek.
2021. márc. 27. 19:10
5/9 anonim válasza:
Kérdező, a kérdésedben benne van a válasz: "összecsapott, gyenge lezárást kapott" - én nem hinném, hogy ezt fogják, tudják folytatni, hiszen megoldódott minden. Noha sokkal jobb lett voln, ha a két évad között nincs ekkora minőségi különbség... Beütött a covid, avgy nem tudom, de szörnyen rohant, kifejtetlenek maradtak szálak.
2021. márc. 27. 20:59
6/9 A kérdező kommentje:
Kár érte, sokkal több potenciál volt benne. Az 1. évad zseniális volt.
2021. márc. 28. 07:56
7/9 anonim válasza:
Igen :(
2021. márc. 28. 21:43
8/9 anonim válasza:
Max ha úgy csinálnák, mint az Ao no Exorcist-et.
Ott az anime utolérte a mangát, szóval van egy anime only évadfinálé, majd a következő évad megint mangahű.
De kevés erre az esély, s nem is tervezik.
2022. márc. 10. 11:30
9/9 anonim válasza:
Remélem ez is olyan lesz, mint a Shaman King, hogy majd egyszer kap egy normális remaket. Én őszintén nem értem: mi volt a baj? Szerintem sikeres és népszerű volt az első évad. Vagy nem eléggé? Vagy financiális problémák? Covid? Mi történt a stábbal? Valaki tudja? Hát rengeteg mangaalap lett volna, évadokon át lehetett volna ezt még folytatni az akkori állással is, akkor is, ha nem mindent akarnak megjeleníteni, hanem kihagynak bizonyos részeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!