Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most akkor vége a Yakusoku no...

Most akkor vége a Yakusoku no Neverland 2. évadának a 11-dikkel vagy lesz folytatás?

Figyelt kérdés
Olyan összecsapott, gyenge lezárást kapott, ha ez a vége.

2021. márc. 27. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy lesz még.

Emma új alkut kötött krikszkraksz nevűvel, Mujica a démonok királynője, a gyerekek mind ott vannak az emberi világban.

A mangában is nagyjából ez a vég, csak nem ilyen összecsapottan jutottak el oda. Ráadásul mivel minden ilyen happy lett, mégis mi lenne a történet tovább?

2021. márc. 27. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez egy összecsapott gyerekmese volt.
2021. márc. 27. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es, téves! A mangában Emma is visszajut az emberi világba, de emiatt elveszíti minden emlékét a másik világról és a családjáról is. A gyerekek persze keresni kezdik, és a végén megtalálják Emmát egy idős férfival, aki megmentette őt. Közben eltelik 2-3 év egyébként. Emma ugyan nem emlékszik, de mégis van egy könnyesen nyálas összeborulás. The End.
2021. márc. 27. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezért írtam oda direkt a "nagyjából" szavat. Az a mondatom meg hogy "Emma új alkut kötött krikszkraksz nevűvel, Mujica a démonok királynője, a gyerekek mind ott vannak az emberi világban." az animére és a mangára is igaz.

Az hogy az emberek világa se fenékig tejfel, volt ott egy csomó háború, járvány s hasonló (Az az ember aki Emmát megtalálta pl minden családtagját és barátját elvesztette, pedig soha életében nem látott még démont) már más dolog.

Vagy pl Izabella feláldozta magát a gyerekeiért a mangában, és még sorolhatnám, hogy mi volt ott máshogy, de ha (nagyon) nagy vonalakban nézzük, akkor a sztorik egyeznek.

2021. márc. 27. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a kérdésedben benne van a válasz: "összecsapott, gyenge lezárást kapott" - én nem hinném, hogy ezt fogják, tudják folytatni, hiszen megoldódott minden. Noha sokkal jobb lett voln, ha a két évad között nincs ekkora minőségi különbség... Beütött a covid, avgy nem tudom, de szörnyen rohant, kifejtetlenek maradtak szálak.
2021. márc. 27. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Kár érte, sokkal több potenciál volt benne. Az 1. évad zseniális volt.
2021. márc. 28. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen :(
2021. márc. 28. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Max ha úgy csinálnák, mint az Ao no Exorcist-et.

Ott az anime utolérte a mangát, szóval van egy anime only évadfinálé, majd a következő évad megint mangahű.

De kevés erre az esély, s nem is tervezik.

2022. márc. 10. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez is olyan lesz, mint a Shaman King, hogy majd egyszer kap egy normális remaket. Én őszintén nem értem: mi volt a baj? Szerintem sikeres és népszerű volt az első évad. Vagy nem eléggé? Vagy financiális problémák? Covid? Mi történt a stábbal? Valaki tudja? Hát rengeteg mangaalap lett volna, évadokon át lehetett volna ezt még folytatni az akkori állással is, akkor is, ha nem mindent akarnak megjeleníteni, hanem kihagynak bizonyos részeket.
2022. márc. 11. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!