Valaki elmagyarázná ezt nekem?😂
Figyelt kérdés
Szóval gondolom sokan ismeritek az Attack on Titan animét. Rengeteg halál, vér van benne. Még azt is megmutatták amikor a titánok széttépik az embereket. De amikor néztem ezt az animét egyátalán nem féltem. Néha szokok enyhébb horror animéket nézni ami valaki számára épphogy ilyesztő,de én meg fosok megnézni😂nem értem ezt az Aot-tól nem féltem már enyhe horror animétől meg fosok😂nemhiszem h az aot horror de lehet🤷🏻♀️
Ha valaki adna erre valami választ megköszönném😂🙏🏻
Remélem jól írtam le és érthető😂
2021. márc. 27. 17:03
1/10 anonim válasza:
Lehet nem erre gondolsz, de mindenkinek más az ijesztő. Vannak közös elemek, amiktől kb minden ember fél, de mint, ahogy mindenki más tart finomnak, úgy mindenki mást tart ijesztőnek. Szóval neked a másik animében lévő elemek ijesztőnek voltak. Ennyi. Egyébként szerintem az aot az nem horror, nincsenek benne tipikus horror elemek, csak erőszakos akció, vagy valami ilyesmi.
2/10 anonim válasza:
Az aot nem horror, nem a vér és az emberek széttépkedése benne a lényeg,, mondanám, hogy az átvitt jelentése miatt van abban a kategóriában, amiben találod. Az írásodból ítélve még nem állsz a helyzet magaslatán, majd pár év múlva nézd meg újra és megérted az egésznek a lényegét:)
3/10 anonim válasza:
Azért, mert az AoT nem ijesztő. Nagy a különbség a sok horror sztoriban található atmoszféra okozta nyugtalanság, és a sima test-tépegetés között. Az utóbbi animációban jellemzően kicsit sem ijesztő, mert az ilyen csak akkor viseli meg az embert, ha realisztikus megvalósításban látja.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként rájöttem egy dologra: az ilyen horror animékben mindig van valamilyen ilyesztő aláfestő zene ami szintén kihozza belőlem a félelmet🙂😂
2021. márc. 27. 22:16
5/10 anonim válasza:
iJesztő. Pontos az a ly, szívem.
6/10 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam😌megesik nem?
2021. márc. 27. 23:17
7/10 anonim válasza:
Egyébként melyik az a másik anime, ha szabad kérdezni?
8/10 anonim válasza:
"Egyébként rájöttem egy dologra: az ilyen horror animékben mindig van valamilyen ilyesztő aláfestő zene ami szintén kihozza belőlem a félelmet🙂😂"
Arra kéne rájönnöd, hogy az AOT nem horror. :)
9/10 anonim válasza:
Az AOT a kedvenc animém azzal is kerültem be ebbe a világba. Viszont NEM horror anime! Ez nem ilyesztő hanem nyomasztó anime
10/10 anonim válasza:
Az AoT legkevésbé sem horror. Akció és katonai dráma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!