Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto előtt mit nézzek meg?

K_istvan99 kérdése:

Boruto előtt mit nézzek meg?

Figyelt kérdés
Befejeztem a Naruto Shippuuden t a The Last ot is és hogy kezdeném a Boruto t de van egy olyan kisfilm hogy Boruto : Naruto Become the hokage. először azt nézzem meg vagy kezdjem a Boruto t?

2021. márc. 27. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a Naruto+Naruto Shippuden+a 7 film után kezdtem el a Boruto-t. A Borutos-s filmet én nem néztem meg. Elv az a Chunin vizsgáról szól ahogy hallottam, de ez nem biztos mivel még nem láttam. Szóval ha nem nézed meg akkor sem maradsz le semmiről. Viszont az első 7 filmet nézd meg. A 7. filmet mindenképpen legalábbis(név szerint: Naruto: Shippuuden Movie 7 - The Last) mivel ebben jönnek végre össze Hinatával, és ez adja az alapot a Boruto-hoz.
2021. márc. 27. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem szükséges megnézni a boruto filmet mer gyakorlatilag szo szerint ugyan az lesz a sorozatban kb mint abban a filmben es csak unni fogod azokat a reszeket utana mert mar lattad
2021. ápr. 9. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
A szobám
2023. aug. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!