Mi a véleményetek a bugyivillantásokról és hasonló ecchi klisékről?
Japán baromi soviniszta, degenerált ország egy mélyen elcseszett szexkultúrával, ahol komoly probléma a tinilányok utáni nyálverés (annyira, hogy jelentős probléma a gyerekek molesztalasa tömegközlekedési eszközökön) és ennek a kivetülése a bugyivillantós/ecchi fanservice.
Akiben van valamennyi jó érzés abban ez rossz szájízt hagy; nem csak a kulturális kontextus miatt, hanem mert amúgy sincs semmi értelme, nem komolyan vehető tőle a sztori, és degradálja a karaktert. És még csak erotikusnak sem mondanám az ilyen fanservicek 99%át inkább csak kínosnak.
Pl én is tudom élvezni ha látok egy vonzó embert (már amennyire vonzó tud lenni egy rajzolt karakter) de ha a történetbe bele nem illő ~kyaaa yameteee~ bugyivillantásokat raknak, az inkább megalázó számomra, mint néző számára, hiszen azt feltételezik a készítők, hogy azon a mentális szinten vagyok, aki ezt élvezni tudja.
Mondanám, hogy remélem, hogy hamar kikopik ez a hülye trend az animékből, de sajnos amíg maga a japán társadalom ilyen spermaagyú (a fiatalok, pláne a férfiak nagy része szűz 30 éves koráig, és fogalmuk sincs az egészséges szexualitásról) addig erre esély sincs.
egyet értek előzővel.
Engem annyira irritálnak ezek hogy azonnal kikapcsolom ha ilyen van benne. Mert nekem mint nézőnek kínos már ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!