Honnan tudom manga olvasás közben, hogy pontosan ki beszél?
Figyelt kérdés
Nagyjából egyértelmű, de van amikor egyszerűen nem bírok rájönni, hogy melyikük mondta. Ti honnan ismeritek fel? Utánanéztem interneten, de nem igazán tálaltam rá választ.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 27. 11:39
1/5 anonim válasza:
Mondjuk onnan lehet tudni, hogy a szövegbuborék kis farkincája kire mutat. XD
2/5 anonim válasza:
Akihez közelebb van a szövegbuborék.
Vagy akihez közelebb van a szövegbuborék vége.
3/5 anonim válasza:
Olyan is van, hogy pl: nincs farkinca, de ketten beszélgetnek, és az egyikük csak szidja a másikat, a másik pedig teljesen nyugodt típus, és adja magát a párbeszéd, hogy kihez melyik buborék tartozik.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!<3
2021. márc. 27. 17:31
5/5 anonim válasza:
3-ashoz kapcsolódva még hozzátenném, hogy amikor szintén ketten beszélnek és nincs farkinca és csak az egyikük van a képrészen, akkor nem ő beszél. Legalábbis így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!