Mi a kedvenc Naruto-shipetek?
Figyelt kérdés
Nekem sok olyan van, amit én is shippelek. Lent lehet szavazni is, hogy melyik a jobb:)2021. márc. 25. 16:30
A kérdező szavazást indított:
GaaLee
NaruSasu
KakaIru
NaruGaa
ItaDei
JiraTsuna
ShikaTema
NaruHina
NejiTen
26 szavazat
1/9 anonim válasza:
....
Kakashi x Rin
Itachi x Izumi
Kiba x Hinata
Sai x Sakura
Ino x Shikamaru
4/9 anonim válasza:
NaruSasu és ShikaTema kb. egyszintűen vannak nálam.
De még sok mindenkit shipelek.
5/9 anonim válasza:
A NaruSasu-val kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, ha nem egy family friendly shounenről lenne szó, el tudnám képzelni mint kánont, így viszont csak félig gondolom komolyan. ShikaTema bőven a legjobb a felkínált lehetőségek közül szerintem (meg a ténylegesen megvalósultak közül is).
6/9 anonim válasza:
Vagy a NaruHina vagy a KakaIru mindkettőt egyformán szeretem
7/9 anonim válasza:
*Kakashi alone forever* én őt nem igazán shippelem senkivel mivel nincs olyan női karakter akivel úgy eltudnám képzelni pedíg jó lenne:(
8/9 anonim válasza:
Ez néhány Naruto shippem.
NaruSasu
NaruTsuna
KakaIru
KakaSaku
ItaDei
Orochimaru x Sasuke
9/9 anonim válasza:
8-as na várj várj te kajak shippeled Orochimarut Sasukeval?
Oké hallottam hogy páran shippelik őket, de nem gondoltam hogy ez komoly, Jézusom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!