Animések, hány évesek vagytok? Mióta néztek animét?
20
4
Sok van.
Ha nem tetszik, nem nézem végig.
32
2004
Van több kedvenc, és sok csalódás is.
36
Hát az első animèket kb 91-92 körül láttam, persze akkor mèg nem tudtam mi az, ès nem is saját döntès volt, ez ment a tv-ben
Tènylegesen 99-00 körül kezdtem el.
Fushigi no Umi no Nadia
GTO
A nem tetszettre nem tudok mit ìrni, olyanokat kezdek el, ami azèrt èrdekel
39
Az első animémet még a '80-as években láttam. Talán a Panda maci kalandjai c. movie lehetett az első. Sorozatból pedig asszem a Csip-csup csodák. Persze nem tudtam, hogy ezek animék, azt sem igen, hogy japánok.
Az első tudatos animémet asszem 2000-ben láttam a német RTL2-n. Bár ott több anime is futott, mint a Ranma 1/2, Fushigi no Umi no Nadja, Kamikaze Kaitou Jeanne, vagy a Wedding Peach.
No. 1 a mai napig a 2003-mas Fullmetal Alchemist.
Sok van, ami nem tetszett, de talán az első csalódásom a Great Teacher Onizuka volt. Az 1998-as live-action verziót láttam előbb, így utána mind a manga, mind az anime csalódás volt számomra.
Animézni vagy 30 éve animézek, de volt olyan időszak, pár év, amikor nem néztem semmit.
23
Tudatosan olyan 2004 óta.
Örök kedvenc talán a YYH, többször is végignéztem.
Ami nem tetszett... akadt olyan, ami tetszett, de befejezetlen inkább ilyenekre emlékszem. Pont ezért tértem át egy idő után arra, hogy inkább a mangát olvassam el.
Ami nem tetszik azt én sem nézem végig.
36 vagyok a dragom ball-al, és a hold tündérrel kezdtem anno
később jött az A+os időszak
az összes közül a higurashi fogott meg legjobban
ami nem tetszett - azt nem néztem végig :)
6-os, jaja, DB és Sailor Moon, azok jók voltak. Én is szerettem őket, bár a Dragon Ball még ma is hatalmas kedvenc. Pont most nézem újra a DBZ-t. :)
4-es voltam. XD
Nekem meg az volt a nagy hogy az A+ on kezdtem el a narutót. Aztán még most is nézem a borutót minden vasárnap :)
17.
4 éve nézek animét.
3kedvencem van. 1: Grisaia. 2: Grand Blue. 3 Kuroko no basket/Food war
A legnagyobb csalódás. Hát. Aho girl. (SOHA ne nézd meg. :'D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!