Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért utálja mindenki a Death...

Miért utálja mindenki a Death Parade című animét?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el nézni, a 7. epizódnál tartok. Nekem nagyon tetszik, kíváncsi voltam mások véleményére is, de mindenhol azt olvasom, hogy mekkora csalódás és hogy az opening a legjobb része. Miért lehet ez? (Értem én, hogy nem mindenkinek tetszhet egy anime, viszont érdekel, hogy az emberek legnagyobb része miért csalódásként élte meg

... Érdekes az alapötlet, szépek az animációk és a karakterek is jól ki vannak dolgozva)

2021. márc. 23. 10:10
A kérdező szavazást indított:
megnéztem, tetszett az anime
megnéztem, nem tetszett az anime
nem néztem meg
41 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom vele. Nem is hallottam még senkit leszólni amúgy. Megnéztem, érdekes volt, de tényleg nem egy világmegváltó alkotás.
2021. márc. 23. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki másmilyen befejezésre számított, de azért kár lenne elvitatni, hogy ez egy meglehetősen jó anime.
2021. márc. 23. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hol olvastál ilyeneket?

A Death Parade minden animés platformon elég jó értékelést kapott.

Pl. a MAL-on ez 8,20-as értékelést jelent. A top 4 kritika / vélemény róla pedig szintúgy pozitív.

A Death Parade közel sem annyira megosztó anime, mint azt gondolnád.

Személy szerint nekem rettentően tetszett, 10/10-es értékelést is adtam rá, mivel egyedi volt, komolyabb témát dolgozott fel értékelhető módon.

2021. márc. 23. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan senki nem utálja, de ne zavarjon.
2021. márc. 23. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"mindenhol azt olvasom"

Milyen mindenhol? Hol?

2021. márc. 23. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy negatív vélemények lennének róla. Maximum erősen vallásos egyéneknél. Elég egyedinek mondható az ahogy a halál utáni témát feldolgozza.
2021. márc. 23. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is meglepődtem, mert sehol egy rossz szót nem hallottam róla
2021. márc. 23. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit monotonnak tunhet talan hogy folyamatosan ugyanaz tortenik, jonnek mennek az emberek. Aki a porgosebb esemenyeket szereti, annak unalmas lehet. De ettol fuggetlenul elvezheto szerintem. Nekem a vege nagyon tetszett :) Emlekszem megkonnyeztem
2021. márc. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!