Mit gondoltok Gabi-ról? (AOT) Lehet, hogy spoiler
Igaza van az elsőnek, DE, én akkor is bírom. Még úgy is, hogy Erent sose kedveltem, pedig konkrétan ugyan az a karakter, csak más-más oldalon (Isayama ezt el is mondta egy interjúban).
Lehet, hogy igazából azért nem utálom, mert ő a propaganda és a gyülölet/félelem áldozatta lett, még a családi ebéden is csak annyit halott, hogy "qrva szigetiek", nem tudom milyen lettem volna, ha nekem is így kellet volna felnönöm. És Reiner is ebből a családból származik, aki ugye nem úgy dolgozta ezt fel, hogy csakazért is ragaszkodott ehhez, hanem konkrétan azzal, hogy az elméje ketté hasadt.
A lényeg, hogy igazából szeretem Gabi karakterét, mert egy emberi és az AoT világába illő karakter. Lehet, sőt, szinte biztos, hogy a valóságban ki nem álhatnám, de jó volt nézni a fejlödés történetét a mangában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!