Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok animét ajánlani?

Tudnátok animét ajánlani?

Figyelt kérdés

Nemrég végeztem a Steins; Gate-tel és a Steins; Gate 0-val, és mind a két anime borzasztóan tetszett. Zseniális anime, mestermű, úgyhogy ha valaki még nem látta, az mindenképpen lessen rá (és ne adja fel az első pár résznél.)

És az a büdös nagy helyzet, hogy ez három napja volt, és három napja nincs mit nézzek. Egyszerűen úgy érzem, hogy kifogytam az animékből. Gyanítom, hogy azért, mert a SG után mindent igerszegénynek éreztem, aminek nekiálltam.

Éppen ezért olyan animéket kérnék, amik hangulatban és minőségben a SG-re hasonlítanak. Nem kell időutazásról szólnia. Szerintem a két SG igazi mestermű, a SG 0 tetszett amúgy nekem jobban, így hangulatban inkább ahhoz hasonló kéne.

Köszönöm! :D

2021. márc. 12. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a Steins;gate zseniális. Mindenkinek látnia kéne.

Én még az NHK ni youkoso!-t ajánlom, ha már olyan komoly animét keresel, ami egyszerre mély, drámai, vicces, oktató jellegű és földhöz vág.

2021. márc. 12. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, mindenképpen ránézek! :)

A SG pedig az egyik kedvenc animém lett (asszem jelenleg is kettő van csak, amit jobban szeretek.)

2021. márc. 12. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A sima Steins Gate tényleg zseniális. Én a Kiseijuu-t, és a Psycho Pass-t ajánlom. Eléggé hasonló a stílusuk és a minőségük is. Ha kicsit drámaibb, romantikusabbat szeretnél, akkor a Mahoutsukai no Yome a legjobb. Egyébként véletlen nem írtál már ki egy ilyen ajánlós kérdést? Oda elég sok válasz jött, szóval nem nagyon értem ezt. Ott is 3. kedvence volt asszem a kérdezőnek a Steins Gate, ezért kérdezem. Ha tévedek, akkor ne vedd figyelembe.
2021. márc. 12. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Öhm... az gáz, hogy nem tudom? :D Könnyen meglehet, hogy írtam már ki hasonló kérdést, de általában nem tudom fejben tartani, hogy miket rakok ki, és a saját kérdéseim között sem szoktam szétnézni, emiatt lehetséges, hogy többször felteszek hasonló kérdéseket. Tudom, hogy ez hosszú távon idegesítő lehet, hogy többször is belefuttok, ezért bocsánat. :)

Az ajánlásokat pedig köszönöm!

2021. márc. 12. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabb animéket keresel, ezeket ajánlom:

Boku Dake ga Inai Machi (ne tévesszen meg a főszereplők kora)

Wolf's Rain

Monster

Serial Experiments Lain (a Mátrixot is simán kenterbe veri)

hack://Sign (lassú, de annál érdekesebb anime)

Zankyou no Terror

Beastars (most fut a második évad)

91 Days

Joker Game

Angel Beats (divat utálni, viszont a látszat mögé kell nézni a történethez)

Noir

Plastic Memories

Dallos OVA

Filmek:

Akira

Perfect Blue

Paprika

Hal

Ghost in the Shell 1-2.

Metropolis

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou

Wonderful Days (dél-koreai)

Talán stílusban, és hangulatban nem felelnek meg az elvárásaidnak, de igyekeztem komolyabb hangvételű animéket összeválogatni. Az általad említett animét nem láttam, de nem is nagyon érdekel. Lehet lepontozni nyugodtan emiatt.

2021. márc. 12. 16:55
 6/7 anonim válasza:
naruto
2021. márc. 21. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem most a Tensei shitara slime datta ken világa az, ami magába szippantott, egy mestermű.
2021. márc. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!