Ki a kedvenc kishúg karaktered, akit elfogadnál saját húgodként?
Figyelt kérdés
Akire azt mondod "bárcsak nekem is lenne egy ilyen húgom" :D2021. márc. 11. 14:01
1/8 anonim válasza:
Enola Holmes így kapásból.A húgom is hasonló korú én meg és őt magamban még mindig kishúgomnak érzem
7/8 anonim válasza:
Hát azok a kislány/lány karakterek akiket én eltudnék képzelni kishúgként, azok pont nem kishúg karakterek. Ilyen pl. a Tokyo Ghoul-ból Hinami Fueguchi.
Mindesetre így marad Kagura a Gintama-ból, lehetne vele hülyéskedni. :D
8/8 anonim válasza:
Lévén van húgom, akivel jó a kapcsolatom, nem nagyon fordult meg a fejemben, hogy ez és ez a karakter bárcsak lenne a húgom, de a kedvenc húgkaraktereim...
Először is, Kaede a Bunny Girl Senpaiból.
Aztán Yuzuru a Koe no Katachiból.
És Nunnully a Code Geassból.
Azért szeretem őket, mert első ránézésre mind a hárman átlagos húgkarakternek tűnnek, de mind a hárman sokkal összetettebbek, mint a legtöbb társuk. Főleg Nunnully.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!