Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is néha "érdekes"...

Szerintetek is néha "érdekes" arca kifejezései vannak Lightnak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a Death Notet,13. résznél járok...de már annyiszor láttam Lightot olyan arckifejezéseket vágni mintha egy pszihopata lenne,vagy mintha elmenne az esze,tényleg ilyen arckifejezést csináltak néha neki,vagy én vagyok vak?

2021. márc. 9. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egy pszichopata, nem csoda.
2021. márc. 9. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja.
2021. márc. 9. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szokott ELÉGGÉ érdekes fejeket vágni igen.

Egyébként erről most eszembe jutott a feje, amit röhögés közben vágott az utolsó előtti részben. Az is elég érdeke volt de az a nevetés... imádom :)

2021. ápr. 2. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Light elég egyértelmű módon egy keményebb pszichopata olyan szempontból, hogy az empátiája, normák eltanulásának folyamata, stb. rendkívül sérültek az ő esetében. Light pszichopátiájáról esszét lehetne írni :D Csak hogy pár példát mondjak - egyes pszichopatáknak istenkomplexusuk van, és Light konkrétan magát Istennek hívja egyes kontextusokban. De az arckifejezései, gesztusai, mozdulatai is nagyon beszédesek, ugyanis ha vki vidám, sír, izgatott, stb. ő szinte sosem tükrözi vissza, érzi át ezt az érzést, fontos helyzetekben viszont megjátszik valamit, és egyedül L veszi észre, hogy átver mindenkit.

egyébként kicsit másképp de szerintem L is eléggé pszichopatikus, ugyanis egy eléggé deviáns, élősködő életmódot él, és nincsenek meg a saját morális rendszerei, egy idő után saját rögeszméi és szórakozása, na meg a zsöci miatt folytatja a nyomozást. L-t sokan autistának gondolják, viszont L-nek kiváló a kognitív empátiája, tehát felismer érzelmeket, de ő sem tükröz vissza egyet sem, nem tudja átérezni, csak mechanikusan megérti. Érzékeli Light pszichopátiáját és színjátékát is.

Van még két karakter akik szintén elég pszichopatikusak, Near és Mello. Near L-hez hasonlóan pszichopatikus, Mello pedig szerintem enyhébben pszichopatikus, viszont ez a maffiás, törvényen kívüli életmód is elég cirádás és normákat megvető :D

2021. máj. 7. 00:54
 5/5 A kérdező kommentje:
L szerintem csak a fura zseni,de nagyon bírtam,kár hogy Light megölte :(
2021. máj. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!