Legfeljebb mennyit költenétek animés termékekre? Szoktatok költeni?
A legnagyobb egyszeri összeg nem igazán animés termék, de kapcsolódó, 56 ezret költöttem erre:
https://www.youtube.com/watch?v=ZvE_OPN9hbM
De azóta kb. ötszörösére nőtt az értéke. Plusz ez egy extrém aset, amit csak különleges limitált példányszámú gyűjtői kiadásokért vagyok hajlandó megadni, de még úgy is szívesebben maradok 35 ezer forint alatt.
Pár havonta van, hogy eléggé bevásárolok animés termékekből. Eddig leganyogg összeg, amit költöttem kb. 16 000 ft volt.
Most egy Hawksos figurát tervezek megvenni, ami szintén 16 000 ft körül van. Az említett karakterről még egy saját tervezésű pólót is vettem, ami szintén nem volt olcsó: 6000 ft, de teljes mértékben megérte. :) (legkedvencebb manga szereplőm.)
Emellett egyszer tervezem megvenni a legnagyobb kedvenceim összes kötetét. Pl: My Hero Academia, NANA, Pandora Hearts stb.
Ezeket a történeteket/sztorikat olyan nagy odaadással szeretem és rajongok értük, hogy nem sajnálom rájuk a pénzt. De nem csak az animékkel vagyok így. Ha lenne rá lehetőségem, Melanie Martinezes cuccokból is így felpakolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!