Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak ilyen animék?

Vannak ilyen animék?

Figyelt kérdés

-Van rendes történet szál

-Vannak benne szex jelenetek,de nem éppen azzal van telitömve

2021. márc. 8. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Kuzu no Honkai

De a szexjelenetek egyáltalán nem jellemzőek a távolkeleti médiára, mint errefelé, úgyhogy nem nagyon van ilyen, hacsak nem hentait akarsz nézni.

2021. márc. 8. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
A régebbi hentai-ok.
2021. márc. 9. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam mint mondjuk a Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi
2021. márc. 12. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Az nem hentai.
2021. márc. 12. 10:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,és nem is hentait akartam nézni...mint leírtam
2021. márc. 12. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, te olyan animét akarsz nézni, amiben van szex, de nem hentai. Csak mondom, hogy animében nincs ilyen.
2021. márc. 12. 12:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor bocsánat,rosszul fogalmaztam meg. A kettő "ötvözete" az amire gondolok,ugye?
2021. márc. 12. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb animében csak utalnak rá, hogy volt szex, vagy szavakkal, hogy pl. "Jó volt a tegnap este!", vagy egy ideig mutatják, de ez sokszor timeskip-ként végződik pár csók után, és sosem egyértelmű utána, hogy tényleg volt-e bármi. Ezek többnyire a felnőtt témájú animék. A Requiem for the Phantom-ban volt ilyen jelenet, de ott is csak kb. egymásnak estek, és nem derült ki, hogy azon felül volt-e bármi. Illetve nem is volt romantikus kapcsolat köztük, csak a srác már teljesen össze volt törve lelkileg, és szinte belement mindenbe, csak hogy ne érezze üresnek magát.

A Domestic na Kanojo-ban szintén volt szex, de azt sem mutatták, csak utaltak rá, hogy lesz és volt, illetve ott sem volt külön érzelem mögötte. Szóval ezt is jó lenne tisztázni, hogy a szex milyen szerepet töltsön be a történetben, mert ez alapján vannak idióta animék és felnőtteknek szóló animék. Idióta anime alatt pl. azt értem, amikor az mc farkára Szent Kardként utalnak, és végighúzza az összes csajt, hogy nőjön az ereje. Ezt csak azért mondom, mert ha ezeket nem mutatják, akkor már simán el lehet adni beteg ecchi-ként. Ezt csak azért mondom, mert a Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi leírásában sem látom a "romantikus" kifejezést, és mivel itt is úgy látom, hogy az ecchi része dominál, és nem az érzelmekkel indokolt szeretkezés, nem vagyok benne biztos, hogy melyik kategóriára gondolsz.

Ezért mondtam a régebbi hentai-okat, mert azokban még úgy van a szex, hogy egy részben jó esetben van 1 ilyen jelenet, és ott az többnyire indokolt. Tehát vagy a szerelmesek fekszenek le egymással, vagy valami más történethez kapcsolódó oka van, de nem nyomják tele az értelmetlen és még inkább irreális "huszonhatszor ment el és még mindig áll a cövek" klisével.

2021. márc. 12. 16:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Esetleg régebbi hentait akkor tudsz ajánlani,amihez van magyar felirat?
2021. márc. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!