A Nanatsu no Taizai animének mikor lesz folytatása?
10 an miért is kellene mikor egyrészt nem is "egyet" írtam azaz an idiot... -_-" inkább szállj ki az iskola padból és beszélj angolul külföldiekkel...
ja igen csak hogy korrekt legyen... főnévi kifejezést használtam nem pedig főnévi mondatot...
az meg megint a másik hogy az angol köznyelv megint más mint amit te tanulsz... vagy tanulnál
15 kidobhatod a bizonyíthatatlan és valószínűleg nem létező dolgaidat nyugodtan... ahhoz viszont nem kell bizonyítani semmit sem hogy fel menj a youtubra azt az ottani angol nyelvű embereket hallgasd...
amúgy nem kell hozzá diploma hogy valaki beszéljen 1 nyelvet.... -_-"
persze magyarul is a politikai-hivatalos beszédet használod nem mikor a barátaiddal beszélsz?
és sehol sem írtam melléknevet te idiotic hanem főnévi kifejezést... ja nem megy a magyar értelmezés...
Van különbség a tört mondatos szleng és a sima nyelvtani hiba között. Az I'm idiot egyszerűen nem létezik, hacsak nem direkt fogyatékosnak akarsz látszani, vagy orosz az első nyelved.
Csak magadat égeted, szívem.
az hogy anonim oldalra írod valakinek hogy szívem na az a leégetés... ":D
persze nem is létezik a tört nyelv meg a hétköznapi beszéd... áhhh azok unikornisok
inkább dobd ki a nem létező bizonyítványod nézz meg pár youtube videót ahol angol anyanyelvűek beszélnek
de inkább leszek fogyatékos mint egy ilyen szőrszál hasogató kis csikó... ":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!