Szerintetek lesz beastars harmadik évad, és ha igen, akkor mikor?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2021. márc. 3. 09:25
1/11 anonim válasza:
Még most fut a 2. évad. Majd akkor gondolkodj ezen, ha vége.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ha lesz is, maximum jövőre.
3/11 anonim válasza:
Nem mondjátok hogy megy a második évad? Akkor csak Netflixen nem fut? Hol nézitek? Miért nincs Netflixen?
4/11 anonim válasza:
Uraharashop oldalon fent van felirattal. Hetente jönnek a részek.
5/11 anonim válasza:
3-mas, én mondjuk Gogoanime oldalon nézem angol felirattal. Magyarral Uraharashop oldalon érhető el. Ide regisztrálni kell. Már 9 epizód lement. :)
7/11 anonim válasza:
netflixen majd csak akkor lesz (ha jól tudom), mikor lement az egész évad, bár lehet nem rögtön
8/11 anonim válasza:
Á, értem! Van benne valami, mert a Netflix szereti egyszerre kiadni!
9/11 anonim válasza:
Elvileg ez Annie adaptáció azaz nincs mangája ha jol tudom?
Szoval tényleg csak jövőre vagy amikor vége lesz a 2. Evadban és rá egy ido után
De biztos hogy lesz mert maga az anime elég népszerű egyedi és mondhatni szépen tukrozi a valóságot és annak elemeit átültette egy olyan világba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!