Szerintetek az Sk8 the infiniti-ben Reki a folytatásban inkább a deszkák készítésésre fog koncentrálni?
Szerintem nem.
A részeket tekintve tényleg arra utalnak, hogy Reki support lesz, viszont az opening elég egyértelműen arra utal, hogy Langával lesz valami és Reki próbálja megmenti. A legvégén pedig együtt - mindenki - a tetőn áll, ami valószínűleg arra utal, hogy mind deszkás marad, riválisok és barátok.
Az opening-et érdemes az animék esetén komolyan venni, elég sok utalást beleszoktak rakni és sok minden kiderülhet a történetre nézve.
Csak hogy lásd mennyivel másabb egy japán opening, mint mondjuk egy amerikai. Hasonlítsd össze a shaman king eredeti (japán) és az amerikai openinget. Érdemes mindenre figyelni, karakterek személyiségéről, szerepéről mit tudsz meg, story-ról.
Japán opening:
https://www.youtube.com/watch?v=Ps0K-v0Pw0E
Amerikai opening:
https://www.youtube.com/watch?v=8qLl145FqQg
Amerikai opening rendszerint csak jól akar kinézni mélyebb jelentés nélkül. Így ha anime esetén szeretnéd valamennyire megjósolni az eseményeket, akkor az openinghez érdemes nyúlni.
SPOILER alert, de gondolom mivel ezt kérdezted nézed a sorozatot, úgyhogy nem lesz nagy meglepetés: Langa jelenleg nem igazán van jóban Rekivel, aki haragszik rá, az Adam-os dolog miatt. Alapvetően egy jó deszkás, de Langa mellett nem, és épp ezért szerintem át fog térni a deszkakészítésre :// legyen ez jó hír, vagy sem. így tud Langának új deszkát készíteni, amit most ugye összetört amikor Joe ellen ment...
még csak annyi, hogy szerintem az Adam x Langa dolog nem fog segíteni Reki és Langa barátságán, az openingben is látható, hogy Langa "áttér a sötét oldalra".
de ki tudja, kb 12-13 rész lesz, és már a 9.nél tartunk, szóval vagy lezárják mindenféle bonyodalom nélkül, vagy lesz második évad (én inkább ezt gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!