Valaki tud olyan animét, amiben középkorú férfi a fő szereplő?
Usagi Drop
Udon no Kuni no Kiniro Kemari
Amaama to Inazuma
Kakushigoto
Barakamon
Mondjuk a 30-asok nálam nem jelentenek középkorúakat, de a japánok szerint már 23 felett vénember vagy, szóval ehhez igazítottam az ajánlásokat. :)
Köszönöm az Amaama to Inazuma c. Animét láttam.
A többivel csak az a bajom, hogy nem látszik rajtuk a kor de azért bele nézek köszönöm! ❤️😁
After the rain nem láttam, szóval hasonlót nem tudok
Fune wo Amu (The Great Passage)
Az After the Raint nem ismerem, de tudok ajánlani animéket középkorú főhősökkel.
Rurouni Kenshin. Bár ebből az anime nem olyan jó. A manga (van hivatalos magyar kiadás) és a live action (nem csak hogy a kevés jól sikerült live action egyike, de nekem a kedvenc filmjeim között van, úgyhogy legalább egy trailert nézz belőle!) sokkal jobbak. :) Az anime is jó lenne... csak ahelyett, hogy a története lenne, több, mint a fele filler. Mint a Narutoban, csak ott legalább haladt a fő sztori is, de a Rurouni Kenshin anime a 105 része alatt a manga alig több, mint felét dolgozta fel, pedig a manga sem hosszú.
Hm. Mondanám a Boku Dake ga Inai Machi-t, ami zseniális anime, nekem top 3 szintű nagy kedvencem. Ott a főhős 29 éves, de időutazás miatt 11 éves testbe kerül, így nem tudom, hogy mennyire felel meg az elvárásaidnak. De a szereplők kora semmiképpen ne ijesszen el, nagyon intelligens, fesztült és zseniális az anime.
Clannad: After Story. A sima Clannad folytatása. Őszintén ilyen animével még nem találkoztam. A 44 része alatt tíz évet mesél el, és egy pillanatra sem válik unalmassá. Az az egyetlen hátránya, hogy a Clannad anime nem túl erős, a (majdnem tökéletes) After Story előtt pedig azt kell látni. De azért tegyél vele egy próbát!
Psycho Pass: Marha rég láttam, de rémlik, hogy a főhősök nagyjából középkorúak. De nem tudom biztosra. Ott már érik egy újranézés...
Ennyi jut eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!