Miért nem csinálták meg a Harry Potter rajzfilmmek is?
19nem tudsz olvasni?!
Dean DeBlois, director and screenwriter, worked on several scripts and went through about two years of prototyping the film on comic-like storyboards
To visualize Dragon 2, the team created more than 100,000 storyboards for the 90-minute film. It took about 18 months to two years to craft the film
Egyébként veszekedés helyett miértnem googlezitek ki mi mennyibe kerül átlagosan?
Két percembe telt találni ilyesmit
Elég sok tipus lehetőség van, az anime is köztük van. össze lehet hasonlítani annak a költségét és egy pixar stílusú költségeivel.
Én beállítottam a alacsonyabb produkciós minőséget (ami az oldal szerint egy tv show minősége) és megnéztem a kettőt. Egy 22 perces animáció mennyibe kerülne. Az animénél $323 404 jött ki. És egy 3D-s pixar/disney stílusú (hamár a Sárkányos szóba jött) $1 293 617. Egyébként megnéztem a tradicionális animáció költségeit(oroszlán király, tarzan, maugli) is az is 1 millió felett van. Szóval valóban az animék az olcsóbbik fajta megoldásokhoz tartoznak
Picit utána néztem mert magasnak találtam a számokat de valóban hasonlók a hivatalos adatok is hasonlóak.
Ami az animálás hosszát illeti a fent is említett dolog hogy hónapokba, évekbe telik sajnos úgy néz ki igaz lehet.
Például ez az alábbi link szerint egy 5 perces átlagos animációt 2-5 hónapig tart összehozni egy átlagos stúdiónak (az óriás stúdióknak ez mennyi arról nem igen találtam adatot )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!