Jó romantikus animék?
Teljesen mindegy igazából, hogy hetero vagy meleg anime.
Annyi kérésem lenne, hogy olyan igazi romantikus animéket írjatok amikbe nem az a legnagyobb dolog, hogy megfogják egymás kezét vagy kapnak egy puszit. Ezekből elegem van😆 Még annyi, hogy ne legyen nagyon régi anime és ne legyen hárem vagy ilyesmi.
Köszönöm mindenki válaszát előre!
Bloom Into You
Horimiya
Kuzu no Honkai
Hana Yori Dango
Candy Candy
A hosszúlábú apu
Hello Sandybell
Aishiteru ze Baby
Clannad
Air
Onii-sama e... (shoujo-ai a keményebb fajtából)
Shoujo Kakumei Utena (shoujo-ai)
Citrus (shoujo-ai)
Love Stage!! (shounen-ai)
Aa! Megami-sama
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Eikoku Koi Monogatari Emma + Molders-hen
Sakamichi no Apollon
Plastic Memories
Sennen Joyuu
Hal
Kotonoha no Niwa
Video Girl Ai
2-es vagyok, nem értem a leszavazást. Romantikus animéket írtam, amik szerintem jók. Igen, van, amelyik régi, de attól még semmi baj nincs velük.
Az 1-es leszavazását sem értem.
4. Ne foglalkozz a leszavazással, jókat írt mindenki, 90%-ban az anime kérdéseknél mindent lepontoznak, még ha jó is.
Amúgy nem nagyon fogsz olyan sima romantikus anime-t találni, amiben több van a puszinál. A Nana-t tudom még ajánlani, ha viccesebbet akarsz ott a Skip Beat pl, vagy az Ore Monogatari. De mind jó amiket fent írtak.
5-ös, igazad van. Mondjuk az Eikoku Koi Monogatari Emmában még egy puszi sincs, mivel a Viktoriánus Angliában játszódik. Ott még a lány kezét sem fogta meg csak úgy egy férfiember. Shoujo animéknél jó, ha puszi van, vagy megfogják egymás kezét.
Az Onii-sama e...-t meg azért ajánlom, mert abban ugyan szintén nincs semmi, de lelkileg megterhelő. Van ott bullying, függőség, lelki trauma, lelki bántalmazás, kiközösítés, féltékenység, öngyilkossági kísérlet, meg más "finomságok". Nem egy új anime, de még engem is megterhelt, pedig nem vagyok érzékeny típus.
A Nanát mondjuk pont nem szeretem (számomra irritáló volt a rengeteg életképtelen karakter vinnyogása, meg jobbra-balra szenvedése), de ott van csók és rejtett szex is. Magyarán nem mutatják, de tudod, hogy a két karakter azért tovább ment a smárolásnál.
4-es voltam.
Hiiro no Kakera
Hakuoki -Bár itt háttérbe szorul a romantika, inkább a 3. évad végén bontakozik ki.
Kamisama Hajimemashita
Akatsuki no Yona
Inu x Boku Secret Service
Sukitte Ii na yo.
Köszönöm mindenki válaszát! Mindegyik felkerült a listára amit írtatok.
Amúgy én nem pontoztam le senkit szóval nem értem. Mindenkinek ment fel pontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!