A Yinsasin tervez valaha csinálni jobb animék szinkronokat?
Nagyon sok kommentet olvasok, hogy kérik az AoT-ot meg sok más animét, de a Yinsasin azt a magyarázatot adta, hogy nincs elég emberük.
Akkot miért nem vesznek fel többet?
Esetleg már fizetni is kell a tagoknak, vagy nem értem.
Ha nincs elég ember és csak egy pár kell, miért nem kérik fel a színészeket az együttműködésre mint Baráth Istvánt?
Annyira szeretnék híresebb animéket is tőlük
Én is szeretném, de egy fan szinkronba nagyon sok munka van. Minimum hetek. Meg az sem mindegy, milyen embereket vesznek fel. A szinkronizáláshoz tehetség és jó hangszín kell, különben élvezhetetlen lesz. A profi szinkronszínészeknek meg természetes, hogy fizetni kell.
A Tanaka Studio, egy másik rajongói vállalkozás elkezdte szinkronizálni az AoT-t, de nen tudnak haladni. Túl drága, és nincs rá igény. (Jobb feliratos animét nézni szerintem is.)
Ez max úgy lenne lehetséges, ha te (meg mások is) fizetnél azért, hogy leszinkronizálják.
Mivel számodra ingyen csinálnak valamit, így ne vergődj, hogy miért nem ez van, s miért nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!