Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem fog meghalni Eren?

Csak szerintem fog meghalni Eren?

Figyelt kérdés
Aki olvassa a mangát az tudja, hogy a remegéssel Eren több millió embert mészárol le és így szerintem tuti, hogy meghal, mert mégha túl is élné. Akkor több millió ember elkapná és felakasztaná.

2021. febr. 17. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én Alliance supporter vagyok, de nagyon úgy tűnik, hogy Ereh még mindig letben van. Nagyon gyanús a "halála". Még közelstávol nincs vége a csatának. Valami még mindig hátra van, egy nagy fordulat biztosan. Még pl mindig nem láttuk Ymir 240m magas titánját... Ráadásként Ereh a jövőt is látja, tehát tudja, hogy a lépései hova vezetnek. Tudja, hogy mi lesz a következménye annak ha elpusztítja a világot, ahogy azt is tudja, hogy a volt barátai megölik-e vagy sem. Akármennyire is szög egyszerű gondolkozása volt Erennek világ életében, sosem volt hülye. Mindig is szuicid hajlamú volt, de hülye sosem. Tudja mit csinál és pontosan tudja mi lesz a következménye tetteinek. Hogy ezt most maga miatt csinálja-e, vagy tényleg képes feláldozni az életét a népéért nem tudjuk.

Szerintem egyébként úgy lenne kerek a story ha meghalna, de ez már csak az én véleményem.

2021. febr. 17. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is megfog. Ahogy az 1. is írta, hogy lássa a jővőt és őszintén, ha kicsit beakarunk látni a dolgok mögé akkor Eren borzasztó unmotiváltnak nézz ki. Szerintem ez kicsit sugallja, hogy a végén úgyis ő fog veszíteni. Asszem csak a 131. fejezetben volt, hogy "boldog" volt, amikor szabadnak érezte magát. Azon kivül Mikasat és Armint is próbálja ellökni magától, valószínűleg azért, hogy amiután esetleg meghal ne legyenek szomorúak.

Sok teória van, hogy Mikasa fogja megölni Erent, de szerintem Isayama ennél okosabb. Igaz, hogy tényleg menő lenne, ha pont Mikasa mészárolná le Erent, de őszintén ez egy kicsit unalmas lenne.

Nem tudom milyen befejezése lenne a mangának, ha Eren nem halna meg. De április 9.-én meglássuk.

2021. febr. 17. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én személyes véleményem az, hogy Eren nagy valószínűséggel meghal. Kétlem, hogy Erenből ilyen 'jaj megbántam amit tettem, legyen minden mint régen, élni akarok veletek' befejezést hozna ki Isayama, meg őszintén, elég gyenge befejezés lenne. Ahogy #1 leírta, szerintem is tisztában van a következményeivel, de mégis megteszi amit tesz, mivel ő ezt tartja a gondolkodásmódja szerint helyesnek, bármennyire is öngyilkos vállakozás
2021. febr. 17. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog meghalni. Úgy gondolom, hogy a "halála" is a tervének a része. Szerintem maga Eren nem halt meg, elképzelhető hogy a Warhammer segítségével mindvégig ott sem volt, csak az Alapító Titánt győzték le, ennek oka pedig szerintem a Hallucinogén megölése, ami pedig a Titánlét végét jelentheti. Hogy ehhez miért kellett a Rumbling... Szerintem elképzelhető, hogy így akarta megmutatni a Marleyaknak, hogy a Paradis szigeten élő Eldiaiak is a gonosz ellen harcolnak, ami talán békét hozhat a világra. Nekem az a gyanúm, hogy Armin erre a mostani fejezetben rá is jött, mármint arra, hogy mi volt mindvégig Eren célja és ezt a következő fejezetben el is mondja a többieknek.
2021. febr. 18. 03:48
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Eren már nagyjából halott mióta Gabi lelőtte a fejét. A titántest összetartotta eddig, de a feje sosem került vissza a torzójára.
2021. febr. 19. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor Erwin és Armin életveszélyben volt, akkor mondta sírva Eren, hogy Armin fogja megmenteni a világot. Szerintem megöli Erent.

Akárhogy is végződjön a manga, én bőgni fogok :)

2021. febr. 19. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
már rég meghalt ha olvasnád a mangát te kretén
2021. febr. 20. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
7. Miről beszélsz? Nem halt meg.
2021. febr. 21. 07:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

7. tuti nem halt meg.

Az a hatalmas titán szerűség EDDIG SEMMIRE SEM REAGÁLT. Az csak egy héj, ott áll, Eren biztosan máshol van éppen. Talán Historiával. A Warhammer titán tulajdonosa sem volt a titánban. Isayama már megtréfált bennünket párszor. Talán mióta meghalt Zeke, Eren a babára vár. Hogy megfoghassa a kezét, és az majd folytassa a menetelést talán. Az egyik op-ben valakinek fogja a baba a kezét.

2021. febr. 21. 07:47
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
9. Te is miről beszélsz? :D 99% hogy Eren nem Historia gyerekének az apja.
2021. febr. 21. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!