Tudnátok ehhez hasonló animéket írni?
Figyelt kérdés
Tonari no kaibutsu-kun -hoz hasonlóra gondoltam,amiben a fiú ennyire ragaszkodik a lányhoz de a lány nem,csak jóval később.Aki ismeri ezt az animét és tud ajánlani ehhez hasonlót azt megköszönném :)2021. febr. 16. 15:58
1/9 anonim válasza:
Sukitte Ii na yo
Toradora
Kaichou wa Maid-sama
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi,de sajnos mindegyiket láttam már:(
Valaki még?
2021. febr. 16. 18:55
3/9 October15 válasza:
Nem rémlik, hogy a Tonari no kaibutsu-kun az annyira ráfeszült volna arra, hogy csak az egyik karakter érzelmi intelligenciája legyen veszett mód alacsony. :D
Rengeteg jó lovecom van szóval nem kezdeném el felsorolni őket [mert hát nem nehéz rájuk akadni], ellenben az aktuális szezonból a HoriMiya elég jónak tűnik nézz rá.
4/9 anonim válasza:
Be ne dőljetek a 4-esnek.
Egy nem létező animével spameli a kategóriát..
5/9 anonim válasza:
Ha fordított eset is jó, ahol a lány a "ragaszkodóbb", akkor az Ao Haru Ride-ot nézd meg.
6/9 A kérdező kommentje:
4:??
5:Köszi a választ,azt is megnézem;)
2021. febr. 18. 15:05
7/9 anonim válasza:
6
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
A linkelt képek közt ott van ez a kérdés is. Szerencsére az óta ki is tiltották az oldalról.
8/9 A kérdező kommentje:
Ja,értem már
2021. febr. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!