Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Yakusoku no Neverland 2....

A Yakusoku no Neverland 2. évada most azért lett lepontozva MAL-on ennnyire, mert nem a mangát követi?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2021. febr. 16. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt, de szerintem inkább azért, mert a manga fényévekkel izgalmasabb és jobb volt mint most az anime.

A mangának rossz befejezése lett, vagy legalábbis nekem nem tetszett, ezért sem zavart, hogy eltérnek tőle, de ez így tényleg gyenge😕

2021. febr. 16. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

Az ok, hogy a manga vége túl happy end az addig történtekhez képest. De az eléjétől a végéig szépen fel volt építve az egész. Az animéről ez nem mondható el.

2021. febr. 16. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 3-as is mondja. Az egy dolog, hogy a vége gyenge lett, ezért változtatnak rajta, de a köztes út az meglepően jó volt, és a változtattással csak rosszabb lett.
2021. febr. 16. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert az anime pont az egyik legjobb részeket vágta ki a kukába / módosította feleslegesen (nemis kicsit).

A menedékhelyen is több időt töltöttek a kölkök, William Minerva-ról is csak később tudták meg, hogy mi a helyzet.

A menedékhely megtámadása is sokkal jobban felvolt építve, drámaibb volt, ezt egy részben összehányta az anime, teljesen kivágva a beteg Andrew-t és még két jó karaktert (és 1 nagy történet szálat).

Norman feltűnése se így volt a mangában, hogy hello, itt vagyok, életben vagyok. Hanem rohadt nagy meglepetés volt és nem azért, mert élt, hanem mert más valakire számítottunk.

A démon falus rész, ha jól emlékszek még a menedékhely megtámadása előtt volt és oda direkt mentek, ugyanis templomokat mentek megnézni/átkutatni plusz információért, illetve kerestek valamit.

2021. febr. 16. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár én mondjuk személy szerint szeretem a második évadot is.
2021. febr. 16. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Én direkt azért vártam a 2. évadot, hogy láthassam vadorzókat. Főleg Lewist, Noumat, és Noust. És mit kaptam? Még a búvóhelyen se az volt felírva a falra, hogy "Poachers", hanem hogy "Help"...

Goldy Pond egy elég fontos történetív volt. Akkor nyomta a manga először a képünkben, hogy azért a démonoknak is vannak érzéseik. (Mikor Nous felordított és sírt, mikor a gyerekek megölték Noumat, pedig előtte mosolyogva vadászott a gyerekekre.)

2021. febr. 16. 16:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!