Kik a legerösebb Naruto karakterek?
mindegy mennyit írsz és melyikből(Naruto, Shippuuden,Boruto)
top5
top10 mind1
Naruto baz meg... egyertelmu naruto egyes nem kell spoilerezni
Azert naruto mert ő a főhős! Ennél fogva mindig erősebb
SPOILER
Valószínűleg azért halt meg Naruto Isshiki miatt.
Az Ootsutsukik nem emberi lények, szóval nyilván közülük való a legerősebb karakter és az tényleg Isshiki
Szerintem rosszul fogalmaztam én ti személyes véleményetek re vagyok kíváncsi hogy ki/kik a legerősebb karakter/karakterek.
Egyébként Követem a Boruto mangát.
Hiába vagyok nagy fan, egyetértek az 5-ös válaszolóval. Sok képesség van, ami elvileg legyőzhetetlen, csak sosem láttuk őket teljes valójukban. Pl. elvileg Itachi Susano'o-ja bárkit képes lepecsételni. Shisui Kotoamatsukami-ja elvileg bárkit képes megváltoztatni és irányítani, ráadásul még a Byakugan sem látja, hogy az illető genjutsu hatása alatt van. Mangát nem olvasok egyébként, szóval csak az anime alapján nyilatkozok, de már abban is vannak dolgok, amik szerintem nem lettek jól átgondolva.
Na de csak hogy a kérdésre is válaszoljak, mivel a Boruto mangát nem követem, csak az animét nézem, azokat írom, amiket ismerek. Szerintem Itachi és Shisui a top 10-ben benne van, ahogy Naruto és Sasuke is. A többi valószínűleg az Outsutsuki-k közül kerül ki, illetve gondolom Boruto lesz majd még az egyik.
10.Orochimaru
9.Hashirama
8.Itachi
7.Nagato
6.Sasuke
5.Hagoromo
4.Isshiki
3.kaguya
2.Naruto
1.Madara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!