Inazuma Eleven vs. Naruto???
Jólvan 2-es. Lefordítom neked a kérdésem.
Ha választhatnál egyet, akkor melyik lenne?? Melyik tetszik neked jobban?
Bármennyire más a két anime, van hasonlóság.
Pl. mind kettőben eléggé kiérezhető a barátság fontossága.
Szerinted melyik animében szerethetőbbek, kedvelhetőbbek a karakterek?
Kérdező îgy már érthető!
Hulye vagy...
nincs olyan hogy! Alapból az inuzuma eleven nem szol a karakterek életéről a múltjáról ők csak fociznak és fociznak a szereplok jönnek mennek senkisem fontos csak a kapus! Nincs szó barátságról
Nem lehet beszélni történetről mert az eleje és a vége is total ugyan az!!! Meg nyeri a meccset amiről senki sem hitte…!
A karakterek tol max annyit tudhatunk meg hogy “passzolj” nekem kb ennyit…
A naruto minden téren le veri még úgy is hogy van benne egy-kettő plot hole de az inuzuma konkrétan egy infinity time loop! Szét van hulyitve mindig van erősebb mindig! Hiába nyerték meg már a világ bajnokságot kiderül hogy ja még is van RANGBAN jobb csapat!
Arról nem is szólva hogy le ragad a kis gyerekeknél kb Micimackó vs death note kaliberű a dolog…! És ahogy mondtam hűlye vagy
Naruto. Minden téren.
Nem akarom leszólni az Inazuma Elevent, de ha igazán jó sport animét szeretnél nézni, akkor ajánlom a Haikyuu!-t. Igaz, hogy a röplapdáról szól, ami az anime elkezdéséig nekem se keltette fel az érdeklődésemet, de hidd el, ,hamar megváltozik a az ember véleménye miután belekukkant. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!