Tensei shitara slime datta ken anime. Aki szereti miért szereti és, aki nem miért nem? Esetleg van más is, akinek kedvence?
Van egy olyan fétisem, hogy nagyon szeretem annak a gondolatát, hogy földönkívüliekkel, fantasy lényekkel, hasonlókkal szexelek, vagy épp én vagyok egy ilyen lény.
Ebből meg gondolom rájöttél... Nem csak sima isekai, hanem olyan isekai amiben a főhős nem ember. Szóval még úgy is meg lehet venni engem vele kilóra, ha még semmi szexuális jellegű dolog sincs benne. :)
Érdekes és részletesen kidolgozott történet és világ. A karakterek esetébe ntúl gyorsan hoztak e nagyon sokat, ezért nincs mindenki nagyon részletesen kidolgozva, viszont ahogy látom a mostani évad is dolgoznak ezen.
Összességében elég jó animéről beszélünk. Nem hibátlan, de jó.
Szeretem az overpowered karaktereket és a harcok látványa is jó lett, csak sajnos abból még kevesebb volt. A karakterek is viccesek és érdekesek, nem csak Rimuru van főszerepben.
Bár elég nehezen fogtam hozzá az anime első évadához, az eleje kifejezetten unalmas volt (a sárkányos rész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!