Tudnátok ilyen animét ajánlani (lent)?
Halihó! Mostanában több hasonló kérdést is tettem ki, de na... mit csináljak, ha egyszer ilyen animékre van kedvem, de egyszerűen nem találok nekem valót? :P
Romantikus anime érdekelne, lehetőleg iskolai környezetben, de nem baj ha nem. Inkább a kevésbé ismertek érdekelnek. Olyasmik, ahol valamelyik főhős depresszióban szenved, esetleg kirekesztik, a bullying áldozata, vagy verik a szülei, és a romantikus párkapcsolat másik tagja segít neki.
És még egy kikötés: ezt most anélkül mondom, hogy bárkit meg akarnék bántani, de engem a világból ki lehet kergetni azokkal a romantikus animékkel, ahol a férfi főhős röpstartból az iskola legmenőbb fiúja, aki jóképű, okos, erős, álomsrác, mindeközben kedves és - hogy, hogy nem - pont a másik főhősbe szerelmes. Úgyhogy az ilyenek sem nagyon érdekelnének! (Mint a Kimi ni Todoke)
Amiket ismerek: Koe no Katachi, Erased (ez nem romantikus anime, de az általam leírtaknak ez felel meg a legjobban). :)
Köszönöm a segítséget!
Clannad (a főszereplő srác apja alkoholista, a csaj meg beteg)
Midori no Hibi
Aishiteru ze Baby
Chuunibyou demo Koi ga Shitai
Egyikben sem menő srác a főszereplő fiú.
A Clannadot ismerem, és szeretem is!
A másik háromra pedig mindenképpen ránézek!
Köszönöm szépen az ajánlást! :)
1-es vagyok.
Még ezeket ajánlom:
Accel World (a főszereplő srác túlsúlyos, kiközösítik a suliban)
DNA2 TV (a főszereplő srácnak nőallergiája van XD)
Sakamichi no Apollon (itt a főszereplő srác visszahúzódó és bátortalan az elején)
Zero no Tsukaima (szintén nem egy népszerű sráccal van dolgunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!