Csak szerintem mese az anime?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 14:41
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is mese
Az anime nem mese
91 szavazat
1/34 A kérdező kommentje:
Rajzolva vannak tehát mese.
2021. febr. 8. 14:43
2/34 anonim válasza:
A mese gyerekeknek szóló tartalom, míg az animék nagy része az idősebb korosztálynak íródott. A többségük rendre ábrázol olyan dolgokat amiket filmeknél 16,18 karikával illetnek. Szóval bőven kiesik a "mese" kategóriából... Legalábbis szerintem
3/34 A kérdező kommentje:
2-es akkor Brickleberry is anime? :O
2021. febr. 8. 14:49
4/34 anonim válasza:
Miért kell pár naponta reklámozni a lelki szegénységedet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1095..
5/34 A kérdező kommentje:
Teljesen más volt ott a kérdésem...
2021. febr. 8. 14:52
6/34 anonim válasza:
Viszont vagy 7-en leírtuk ott, hogy NEM mese, s még azt is hogy miért...
7/34 anonim válasza:
Valóban, és a többi kérdésedet megnézve a többsége trollkodás vagy provokáció. Így nehéz komolyan venni, hogy most tényleg érdekel a téma, vagy csak játszod a hülyét, hogy több reakciót válts ki az emberekből. Szerintem a második.
8/34 anonim válasza:
Az anime mint fogalom az maga a rajzstílus. Mese az, amit kitalálsz és gyereknek elmondasz hogy épüljön kiskorában a fantáziája. A rajzfilm amire te gondolsz az sem feltétlen mese, azokból is vannak érettebb korosztálynak kitaláltak, ugyanígy az animénél is. Így tehát se a rajzfilm, se az anime nem mese, hanem kettő különböző rajzstílus amiben mind kicsiknek, mind sötét elméjű érett beteg embereknek lesz valami ami nekik készült.
9/34 anonim válasza:
A mese irodalmi műfaj, az anime egy mozgóképes médium. Alapjáraton köze sincs a kettőnek egymáshoz, kivéve, amikor az anime mesét adaptál (Grimm Masterpiece Theater; Nils Holgersson).
10/34 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem az ilyen provokáló kérdéseket. Még akkor se, ha csak trollkodás.😀🔫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!