Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért utálják olyan sokat...

Miért utálják olyan sokat Flochot és Gabit az Attack On Titan-ból?

Figyelt kérdés

! SPOILER !

Értem, hogy esetleg Floch nem kedves dolgokat mondott Arminnak, de ezen kívül semmi olyant nem tett volna, hogy ekkora utálatot kapjon. Mellesleg úgyis már halott, szóval nem értem pár ember minek idegesíti magát feleslegesen.

Miután a 8. epizód kijött azóta mindenki Gabi anti lett, hogy mégis hogy merészelte megölni Sashat, de nem próbálnak kicsit az ő nézetéből is felfogni a sztorit. Főleg nem értem, hogy hogy van az, hogy sokan kedvelik Falcot, Reinert, Anniet stb. de utálják közben Gabit, mintha a többiek ugyanúgy nem Warriorok lennének.

2021. febr. 6. 15:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Fochot nem tudom.

Gabit azért utálja mindenki, mert gyakorlatilag lelkiismeret nélkül ölte meg Sashat. Falco elmondta, hogy Erenéket Marley támadta meg ugyanígy, pedig csak békésen éldegéltek bezárva, és csak az életükért küzdenek, de Sasha meg se rezdült, csak leketlenül megölt 2 embert, az egyikük Sasha (a másik manus nevére nem emlékszem hirtelen). Eren tudja, hogy rosszat tesz, de ugyanakkor gyakorlatilag nincs más választása, mert az egész világ gyakorlatilag a füle hallatára összeállt a népe ellen. Gabi pedig csak agymosottan fröcsög, és nulla bűntudata van (mint pl Falconak), amikor megtudja, hogy Erenéket ugyanígy támadták meg néhány évvel ezelőtt. Falco legalább megrendült és elgondolkodott a helyzeten, pedig neki is ugyanúgy a barátai voltak Sofia és Udo is.

2021. febr. 6. 16:54
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

Én Gabit sosem utáltam, teljesen érthető az ő nézőpontja, nem tudtam rá haragudni.

Flochot szemely szerint azért nem szeretem mert gerinctelen, ostoba és nem igazi katona, nem követi a parancsokat, megy a saját feje után és hülyeséget hülyeségre halmoz. Nagyon negatív karakter.

2021. febr. 6. 19:18
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

#1 vagyok, fú most látom, hogy csináltam pár elírást, bocsi.

*Flochoz

** de GABI meg se rezdült, lelketlenül megölt...

Szóval Gabi a tipikus, ostoba agymosott ember, aki vakon hisz abban, amivel teletömték az agyát, nem gondolkodik, kb hiányzik belőle a józan ész, olyan birka mentalitású.

Szeretnek közte és Eren fiatal énje között párhuzamot vonni, hogy mennyire egyformák, DE Erent tragédiák sorozata érte, kinőtte a gyermeki naivitást és elkezdte használni az agyát, míg Gabi gyakorlatilag gyerekkora óta csatákba jár gyilkolni kb, és vakon követi a feletteseit, nem von kétségbe semmit sem, és nulla bűntudata van.

2021. febr. 6. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:
39%

Sok ember csak levan ragadva ott,hogy "eh megölte ezt a közkedvelt karaktert,halál rá!!!" és meg se próbálnak gondolkodni.

Nagyon sok egydimenziós rajongója van sajna az animének/mangának.

2021. febr. 11. 10:17
 5/19 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy Gabinak van oka olyannak lenni amilyen, és hogy valamennyire nem tehet róla, hogy ilyen. De az, hogy most a 11. részben azt az őrt aki normálisan, sőt aggódva jött oda hozzá hogy mi baja van, brutálisan halálra verte azzal a kővel vagy mivel, az már elég durva... Meg mikor Falco elmondta neki, hogy mit mondott Eren, akkor is ilyen hülyeségekkel jött, hogy “Láttad??”. Szóval érdekes, hogy Falcon az látszik, hogy egyre inkább elhiszi, és elfogadja, hogy lehet hogy a szigetiek sem szörnyetegek, addig Gabi egyszerűen valamiért képtelen erre... Pedig Falco is ugyanolyan nevelésben részesült, ugyanabban a tudatban nőtt fel. Fiktív karaktert még nagyon kevésszer utáltam ennyire...

Flochot nem utálom, nem a kedvencem, de kell egy ilyen karakter is.

2021. febr. 24. 10:35
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Gabi a tipikus bárány személyiséggel rendelkezik. Sok ilyen ember van a való világban is, mindent elhisznek, amit egy bizonyos médis/iskola/szervezet/akármi mond nekik, minden más kamu, vakon hisznek. Falconak az a típusú személyiség, aki nem csak vakon hisz, hanem gondolkodik is.
2021. febr. 24. 16:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban érdekes ez a kérdés. A legtöbb ember amiatt utálja, ami a 8 részben történt. Valóban nehéz elfogadni. Nekem például Sasha volt a kedvenc karakterem és egészen a 13 epizódig teljes szívemből gyűlöltem Gabit. Aztán jött Sasha apja és mindent megértettem. Könnyekkel küszködve, de be kell valljam ebben a csatában sajnos senkinek nincsen igaza. Sasha is megölt 2 férfit Gabi szeme láttára és ahogy az apja mondta, lelőtt embereket aztán őt is lelőtték. Így működik ez sajnos és igaza is van. Valamint Gabinak véleményem szerint az egész személyisége is irritáló, nem csak amiatt nem szerti, aki nem szereti amit Sashával tett. Vagyis én nem csak ezért nem szívlelem.
2021. márc. 14. 18:08
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Nagyjából egyetértek azzal amiket fent írtak. Annyit akarok még hozzátenni hogy Gabi arrogáns. Undorító hogy milyen képmutató. Nagy vidáman nevetve felrobban egy vonatot. Háborúba gyilkol. És ő mondja hogy jó ember. Meg hogy mennyivel jobb. Nem igazi katona. A saját feje utan megy, nem a parancsnokra hallgat. Megöl egy csomó embert, aztán ha az ő katona barátait ölik meg vinnyog. Sasha semmiről se tehet. Ő csak parancsra teljesített. Gabi még nála is bűnösebb mert saját akaratából vidáman ölt embereket. Nem sasha hibája hogy le kellett lónie azokat au embereket. Gabi is ugyanúgy megölhetődhet. Sasha nem akart senkit bántani Gabi viszont igen. Úgyhogy lehet hogy sasha megölt más katonákat de csak parancsra. Gabi az első részbe is háborús bűnöket követett el.
2021. máj. 22. 18:25
 9/19 A kérdező kommentje:

8. Elfelejtetted, hogy Gabi egy gyerek. Egy 12 éves, és Sasha egy felnőtt nő, ezért ne hasonlítsd őket. Egy háborúban

voltak, mindenki ölt mindenkit, nagyon mindegy milyen szándék volt mögöttük, mert akiket megöltek úgyis meghaltak. Mellesleg hozzátenném az AOT karakterek több, mint 70-80%-a követtet el háborús bűnöket, igen még Sasha is.

2021. máj. 22. 18:45
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Elfelejtettted hogy Gabi egy gyerekkatona és sose parancs szerint cselekedet. Sasha nem követett el háborús bűnöket. Gabi igen. Sasha még életbe is hagyta. Elfelejtettted hogy a 12 éves gyerekek már vannak olyan szinten hogy felelősségre lehet őket vonni.attól hogy Sasha felnőtt még kár ami lett. Miért ne hasonlítsam őket? Mind ketten katonák. Sashanak mi a háborús bűne? Hogy nem ölte meg Gabit az ellenséges katonát? Gabinak is vannak hibáji. Ne túlozz biztos nem 70 80 százalék
2021. máj. 23. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!