A Japánoknál megszokott hogy a testvérek csókolóznak?
12 mi az hogy testvérnek nevelik őket? Mi az hogy én vagyok gusztustalan? Ne legyél már ennyire képmutató álszent!
Mondjunk a gyereknek nem is kell hazudni mert az szinten gusztustalan! Tudom sokatok hazudik az ilyenekről későbbiekben meg az van hogy az örökbefogadott gyerek örökre meg utál és elköltözik..:: több ilyen eset is volt már!
Hát,itt kicsit elkanyarodtunk a témától xdd
De köszönöm a válaszokat. És annyit erről a mostoha testvéres dologról hogy legalább nem vérfertőzés. És nem csak örökbefogadásból lehet mostoha testvér szóóval a körülmények sem mindegyek. Nem mindegy hogy kb születésüktől vannak egy családban,vagy már eltelt egy kis idő
Igen kérdező ez sem mindegy! A legtöbb esetben ilyen 12-16 évesek kerülnek ossze
De ha még kis gyermek kortól akkor sem lenne semmi probléma vele
Ugy gondolom az ember azert ösztönösen el idegenik a rokonoktól szoval ez nem csak egy tanult dolog hanem ösztönös is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!