Milyen nekem való animék vannak? Infók lent.
Nem egészen értem a kérdésed? xd
A MHA-ról akarsz infórmációt?
(be kell jelentkezni/regisztálni)
Ha pedig ehhez hasonló(shounen) animéket szeretnél:
Hunter x Hunter
Black Clover
Soul Eater
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Talán az epizódszám megijeszthet kezdőként, de ezeket szívesen ajánlanám egy kezdőnek aki a hero academy-vel kezdett.
HxH
Black Cover
JoJo
Tokyo Ghul
esetleg az AoT is
Én pár kedvencem ajánlom.
Steins;gate
Tensei shitara slime datta ken
Mirai nikki
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Baka to test to shoukanjuu
Higurashi no Naku Koro ni
Monogatari széria
Toaru széria
Konosuba
MM!
Plastic memories
Angel beats
Ha kell, még tudok írni jókat.
Attack on titan
Dragon ball
Seven deadly sins
Berserk
Grappler Baki
szerintem elsőnek jobb lenne egy 12 részes animéket ajánlani
Yamada-kun to 7-nin no Majo ajánlom nem harcos hanem iskolai vígjáték kissé hárem van benne rejtély és egy kevés varázslat ami miatt a vígjáték is ki alakul!
konosuba habár nem 12 részes hanem több évados valamint van hozzá movie is ez ilyen full vigjáték de nagyon jó mellette kaland fantasy középkori de tényleg ajánlom
sima rom-com közül a
yahari ore no seishun nagyon jó anime iskola comedy megfelelő románccal de nem ezen van a hangsúly
valamint a
Seishun Buta Yarou itt már van természetfeletti része de szintén nagyon jó
a monogatari szériát nem ajánlom mert eléggé összetett és zavaros tud lenni (minden olyan anime ami monogatari-t tartalmaz pl bakemonogatari koimonogataeri niseimonogatari stb)
Mirai nikki megint jó kissé véres ez egy túlélő anime azaz versenyeznek egymással a karakterek hogy ki élje túl van benne kevés akció de nem ezen van a hangsúly van benne természetfeletti rész konkrétan a naplójuk meg írja a jövő egy fajtáját pl hogy csak te magadról vagy csak körülötted de téged nem említ és hasonló
Steins;gate megint jó scifi időutazós szerű! a jelenen van a hangsúly
attack on titan shoenen jelleg mint a my hero
jojo széria sokkal hosszabb de nagyon jó shounen! az első két fele után a dolgok kissé változnak de ugyan olyan jó marad
full metal szintén habár régebbi de ez az egyik alap anime amit muszáj meg nézni
death note is alap
hosszabbak közül
ahogy mondtam
jojo
full metal
black clover
naruto 700 rész + a boruto megy szóval lassan 1000 ":D
bleach 350 körül
one piece.... 1000 lassan ":DDD
habár ez egy movie de a
Kimi no Na wa
Koe no Katachi
nagyon jó moviek ezek egyszeri moviék habár a koe no katachi az igazából manga és van folytatása amit a movie már nem dolgozott fel mert nem fért bele
Pár kedvenc:
Fullmetal Alchemist
Monster
Ayashi no Ceres
Red Garden
Wolf's Rain
Witch Hunter Ribin
X TV
DNA2 TV
Dr. Stone
Beastars
Yakusoku no Beverland
91 Days
Boku Dake ga Inai Machi
Dragon Ball
Yuyu Hakusho
Flame of Rekka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!