Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Letudja nekem irni valaki,...

Letudja nekem irni valaki, hogy mikor Aizent megvágja Ichigo az utolsó fightnál, amit Aizen mond japánul azt hogyan irják?

Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor ordit és angolul azt kiabálja "Dont be so full of yourself HUMAAAN"

2021. febr. 3. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Ennyire szánalmasan weaboo azeért ne legyél.

2021. febr. 3. 19:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki leirná nekem? Mert ha valaki beszél japánul az gondolom 2 perc alatt megtudja ezt csinálni.
2021. febr. 3. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

"Watashi no ken o tomeru koto na,urushii ka? Omoinagaru na io NINGEN!"

Nem vagyok benne biztos benne,de valahogy így nézhet ki fonetikusan.

2021. febr. 4. 03:57
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem egészen, előző. Kihagytál szótagot, rossz helyen van néhány szóhatár...
2021. febr. 4. 04:27
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

13-as vagyok köszi a lepontozást,de eddig csak én próbáltam egyedül segíteni neki.

14. Esetleg kijavítanád,akkor a hibát? Ez,amit írtál nem mond nagyon sokat, mert nyilván én is tudom ("Nem vagyok benne biztos benne"),hogy nem tökéletes a megoldás, de hajnali 4kor nem igazán tudtam többet kifacsarni magamból.

2021. febr. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!