Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van a Code Geass-nak folytatása?

Van a Code Geass-nak folytatása?

Figyelt kérdés
Tudom hogy van az anime,és hogy van belőle egy film,de várható azon túl még folytatás?

2021. febr. 2. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Már nagyon régen befejezték. Most hirtelen nem tudom, hogy hány OVA-ja és movie-ja van és hány lesz (?), de a sorozat már nem lesz folytatva.
2021. febr. 2. 08:19
 2/7 A kérdező kommentje:

És pontosan milyen részek/filmek vannak,de úgy összesen,ha valaki tudja.

Csak mert én 1 filmet láttam éés ennyi,kíváncsi vagyok van-e több

2021. febr. 2. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináltak egy harmadik filmet amit kánonnak szántak de elég szar lett, fogalmam sincs hogy magyar felirattal elérhető e egyáltalán, youtuben viszont fent van(vagy csak volt) angol felirattal én a sorozat két évadát tartom annak a befejezésével együtt
2021. febr. 2. 10:18
 4/7 David2211 ***** válasza:

Van 3 recap movie-ja de azokat nem érdemes megnézni mert ugyanaz mint a sorozat kisebb átírásokkal

Majd 2019-ben csináltak egy golytatást ami a recap moviekat veszi alapul ez a Code Geass fukkatsu no Lelouch (ezek nem canon folytatásos hanem alternatív folytatás ) meg már be van jelentve ennek is a folytatása ami sorozat lesz “Code Geass dokkan no z” lesz a cime

2021. febr. 2. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
David,esetleg nem tudod mikor lehet magyar felirattal nézni majd a Code Geass dokkan no z-t?
2021. febr. 2. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Használj MAL-t vagy AA-t vagy anilistet vagy egyéb weboldalt, ahol követheted, hogy milyen animéket láttál eddig, sőt azt is láthatod, hogy hány movie és egyéb készült az adott sorozatokhoz.

Nem lehet tudni még semmit a Code Geass: Dakkan no Z-ről, még az sincs bejelentve, melyik évben vagy melyik szezonban akarják adni...

2021. febr. 2. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Az sajnos csak egy spin-off lesz :(
2021. febr. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!