Mely animéknél túlzott a hype a minőséghez képest?(lehet régebbi anime is)
Shingeki no Kyojin
One Piece
Shigatsu no Kimi no Uso
Shinsekai Yori
Code Geass
Kimi ni Todoke
Fate Stay/Night: Unlimited Blade Works
Angel Beats
Another
Clannad
One Piece
Attack on Titan
Dragon Ball összes verziója
a one piece attack on titan és az unlimited blade work-on kívül igaz
de ami legjobban az a slime anime!
habár az another-nek nincs is hype-ja.... de a shigatsu és a angel-nek nagyon nagy pedig aztán nem volt semmi konkrétan...
az angel a sorozat utolsó két részéig azt sem tudta hogy most fiú vagy lány! az utolsó pár részt leszámítva nem volt story nem volt semmi sem csak a muu
a shugatsu pont fordítva volt story csak elvitték mecha harembe vagy mibe! minden adott volt de inkább köröket csináltak a végét meg el rontották...
Nem tudok objektívan gondolkodni,úgy hogy a saját ízlésmhez fogom mérni.
SAO
Nisekoi,Oreimo
Diabolik Lovers,Vampire Knight
Konosuba(amúgy ezt szeretem,de közel sem olyan eszement,mint amilyennek beállítják)
Black Clover
Kuroshitsuji
Himouto! Umaru-chan
Nanatsu no Taizai
Orange
DanMachi
Boruto
BnHA
No Game No Life
Fairy Tail
Szerintem egyik sem annyira kiemelkedő alkotás(ahoz képest,hogy valamelyiket bírom is),mint amilyennek beállítják a fanjaik.
AoT
SAO
Naruto
Vampire Knight
Kuroshitsuji
Boruto
Bleach
Naruto
Bleach
Fairy tail
Szánalmas mind a három:D
Hypolni általában a gyenge elméjűek szoktak(nagy többség) ergó minden ami hypolva van szar.
Tipikus példa Harry Potternél. Ha felteszel egy kérdést kinek mi a kedvenc része 100% hogy az Azkabani Fogoly lessz az pedig az egész franchise leglogikátlanabb és legnagyobb buktatója is benne van (az időutazás ha létezik akkor miért nem használták még ezt ki?)
9-es na igen viszont annyi hogy a könyvekben benne vannak hogy az után a minisztérium be szedte az összeset és megsemmisítette
bár jogos hogy akkor voldemort meg stb...
de szerintem az összes rész jó de ha rangsorolni kellene akkor tényleg az azkabani fogoly a legrosszabb
a félvér herceg meg az egyik legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!