Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nektek, hogy tetszett az...

Nektek, hogy tetszett az Attack on Titan 4. évada (eddig)?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Bár én is így lennék ezzel, de sajnos ha valami ennyire szembetűnően nem illik egymáshoz, ráadásul a korábbi évadokban nem ezt szoktam, akkor értetlenkedni fogok, mert kiböki a szemem, és reménykedem, hogy esetleg kiadnak egy javított szépen animált változatot, amit szerintem ez a mű megérdemel. Őszintén szólva tartottam tőle, hogy a Mappa csinálja. Az idő szűke és a rengeteg egyéb projectjük miatt. Hiába nagy stúdió a kapacitásuk véges. Így pedig pont a legjobban várt adaptációjuk hagy kívánni valót maga után. Én inkább vártam volna még 1 évet. Minden mással elégedett vagyok egyébként. Még Zeke-t is sikerült legalább fiatal korában manga hűen megrajzolni. A rendezés szerintem még jobb is mint a WIT-nél, illetve a kevesebb cenzúrát is nagyra értékelem. Látszik, hogy hozzáértő kezekhez került. Csak több időt kellett volna nekik hagyni.
2021. febr. 1. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem eddig nagyon tetszik, végre nagyon sok mindenre rájövünk, a csaták is brutálisan jók, egyszerűen az egész zseniális. Nekem a CGI-al sincs annyira bajom, de Mikasa kinézetét szerintem is elrontották.
2021. febr. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!